NFT

Японската компания Square Enix продава на търг Symbiogenesis NFTs

Японската компания Square Enix ще инициира търг на NFT за най-новото си предложение Symbiogenesis, с което ще отбележи първата си експедиция в системата за игри Web3.

Изграден върху блокчейн мрежите Ethereum и Polygon, търгът е планиран да се разгърне в три фази, започвайки от 27 до 28 ноември, а втората фаза ще бъде от 28 ноември до 1 декември. Третата фаза ще започне от 2 до 3 декември.

Фазите

Според съобщението на фирмата в социалните мрежи издателят зад „Final Fantasy“ посочва, че всяка фаза на търга ще предостави на участниците уникален шанс да закупят цифрови колекционерски предмети, които са от съществено значение за преживяването в играта.

Първоначалната фаза ще включва ексклузивна продажба на 10 НФТ на сътрудници, като всеки портфейл ще бъде ограничен до един НФТ. Компанията подчерта още, че всеки етап на търга ще обслужва различни групи заради участието им в кампанията за разрешаване на влизането в списъка, проведена през ноември.

По време на втория етап на търга за участниците с най-висок ранг ще бъдат на разположение допълнителни 90 NFT, като ограничението за всеки портфейл ще бъде един NFT.

Според компанията третата и последна фаза отваря продажбата на 400 NFT за всички участници в кампанията, като няма ограничение за покупка и има по-широк набор от категории NFT.

Право на участие

Според статия в CryptoSlate допустимостта и класирането в трите фази се определят от ангажираността на участниците в социалните медии, дейностите в дискорда и притежаването на реликви на Symbiogenesis, като се обръща специално внимание на участието в общността.

Участниците с по-висок ранг имат шанс да получат безплатни НФТ на героите по време на втората фаза.

В статията на CryptoSlate се отбелязва, че тази структура подчертава фокуса на Square Enix върху интегрирането на участието на общността в търга за NFT.

Прочетете също: MPL PH Press Corps ще бъде домакин на семинари по журналистика за електронни спортове

Какво представлява симбиогенезата?

Вземайки предвид създадения около него шум, Symbiogenesis е проект за цифрово колекционерско изкуство, който представлява сливане на традиционни игрови елементи с развиващата се област на НФТ.

Според нейния уебсайт жанрът на играта се определя като „развлечение на НФТ с отключен разказ“.

Финалът на Symbiogenesis не е предварително определен, което дава възможност на играчите да определят изхода на играта въз основа на постиженията си в играта.

Макар че играчите могат да се включат в играта и да следват основната сюжетна линия, без да купуват НФТ, притежаването на НФТ герой обаче отключва допълнително съдържание и възможност да се повлияе на нейния край.

Ограничени количества

Очаква се Square Enix да пусне цифровите активи в ограничени количества заедно с всяка нова глава от историята, за разлика от традиционните пускания на НФТ. Със Symbiogenesis компанията ще „разкрива играта постепенно пред света“.

Според компанията НФТ служат за множество цели, вариращи от отключване на елементи от повествованието до активи, които могат да се търгуват в блокчейн.

Японската фирма също така подчертава ролята на своя Discord сървър в общността на играта, като предлага ексклузивни герои и награди за активно участие. Геймплеят е сегментиран в шест глави. Всяка от главите има свои собствени мисии и куестове.

Играчите ще преминат през различни режими на игра, включващи ежедневни награди, куестове и мисии. Всички те са достъпни чрез интуитивна система от менюта.

Related posts

Bitcoin Ordinals NFT Creator Launchpad сега в Magic Eden

admin

SCA е чисто нова NFT колекция

admin

Програмируемите NFT съществуват от известно време, но защо?

admin