NFT

Yakuza NFT излизат скоро на пазара

Yakuza започва с колекция от 10 000 аватара, които дават на притежателите си достъп до бандата. Бандата е част от интернет, в която се събират художници, строители и любители на Web3, за да си сътрудничат в създаването на децентрализирано бъдеще. Yakuza е цифрова колекционерска игра с карти. Членовете на Yakuza получават достъп до ексклузивни капки и преживявания.

„Когато нашата игра P2E най-накрая бъде достъпна онлайн, ще организираме специални подаръци за играчите“.

Yakuza са незаменими токени, които се създават на случаен принцип. Те се наричат още „NFT“. Съществуват 10000 различни Якудза, като всяка Якудза има своя собствена индивидуалност и характеристики. Не съществува такова нещо като обикновена Якудза. За генерирането на Якудза е използван интелигентен договор и всеки член на бандата има свои собствени уникални характеристики. В блокчейна на Polygon могат да се създават, съхраняват и обменят Yakuza.

Yakuza ще формира партньорства с престижни фирми за облекло и продукти, за да произвежда ограничени сътрудничества на дрехи от реалния свят и козметични продукти от метавселената.

Първите капки от маркови облекла и стоки се предоставят в новостартиралия онлайн магазин

Първото по рода си образователно и мрежово събитие с фокус върху криптовалутите/NFT. Всички притежатели, които се регистрират за срещата и имат възможност да пътуват, ще имат достъп до това новаторско събитие, което никога досега не е правено в реалния живот.

В качеството си на инкубатор на иновации, алфа-група Yakuza напредва с пускането на нови стоки, услуги и колекции на NFT с цел да предостави на своите членове по-голяма полезност и стойност в дългосрочен план.

Related posts

Nakamigos оглавява класациите на NFT след 10 милиона долара седмични продажби

admin

Програмируемите NFT съществуват от известно време, но защо?

admin

Китай очертава бъдещето на web3 и NFT със „стратегически документ

admin