NFT

Xoomojis е предстояща NFT колекция

В мрежата на Етериум Xoomojis представлява колекция от 12 500 различни незаменими токена (NFT). Те са базирани на девет различни животински персонажа, всеки от които има около двеста и петдесет характеристики. Целта е да се стартира марка, известна като Xoomojis, и да се произвеждат книги и други стоки за деца, които са забавни и интересни за тях, като всички те ще бъдат написани от млади учени.

Ще бъде присъждана награда за всеки 250 нови NFT, които са произведени (веднъж седмично). За всеки от следващите 250 NFT, които се създават (веднъж седмично), ще се предоставя по един етер на заслужила благотворителна организация.

Окончателният дизайн на героите и важните решения за марката ще бъдат избрани чрез гласуване, проведено от общността в скоро пуснатия NFT канал на discord на компанията.

Тези, които имат потвърден NFT акаунт, ще получат персонализирани тениски (и други артикули), докато тези, които нямат NFT акаунт, ще получат по-основни тениски. В допълнение към това потребителите ще имат достъп до безплатни 3D аватари, а метавселената ще бъде дом на чисто нов виртуален научен център.

Дългосрочните амбиции на проекта, които могат да включват бъдещи благотворителни дарения и подаръци, доведоха до решението да се определи ставка на роялти за продажбите на вторичния пазар от 4,5% като средство за финансова подкрепа.

Related posts

Yakuza NFT излизат скоро на пазара

admin

Споровете за авторските права на NFT станаха още по-интересни

admin

Whales Club е нова NFT общност

admin