Мета

Workians започва да търгува с недвижими имоти в метавселената

Workians, виртуален консултант по недвижими имоти, разкрива своята платформа за метавселена. Консултантската услуга помага на инвеститори и купувачи да идентифицират платформи, да купуват активи и да преговарят за имоти.

Неотдавнашният технологичен напредък трансформира сектора на недвижимите имоти. Недвижимите имоти в метавселената, симулация на реалния свят, са напреднали значително. Виртуалната екосистема смесва разширена реалност, виртуална реалност и видео, за да създаде цифрово пространство, в което потребителите могат да взаимодействат, да общуват, да сключват сделки и да посещават виртуални концерти точно както в реалния свят.

Все по-голяма популярност придобиват виртуалните имоти и споразуменията за земя. Workians е разработен, за да запълни празнината в този информационен поток и да помогне на инвеститорите да генерират доходи

При инвестирането целта е да се увеличи стойността на актива с течение на времето, известно като поскъпване. При недвижимите имоти приходите от активите могат да идват от приходи от наем на жилищни и търговски помещения, препродажба на имота, отдаване под наем на марка за продажба на нейните продукти, отдаване под наем на офис пространство и др. Всичко това е възможно при наличието на купувачи, продавачи, разработчици, организатори, наемодатели и наематели. Метавселената помага да се изгради икономика от реалния свят с реални лица.

Работниците помагат на потребителите да определят приемливите платформи и да насочват вида на активите, които да придобият, къде да купят, кога да излязат и кога да отдадат под наем собствеността си в метавселената. Той ще помогне и при препродажбата и преговорите за имота, провеждането на срещи и партита, както и при общуването с лица в метавселената.

Тъй като секторът се развива, инвеститорите трябва да оценят всички рискове, преди да инвестират, за да постигнат максимални резултати. Екипът от опитни специалисти на Workians предоставя подходящи съвети, като актуализира клиентите си относно промените във виртуалната екосистема, проучва и проследява инфраструктурния напредък и определя подходящите имоти, в които да се инвестира.

Саджан Пател, основател на Workians и Propshop, казва: „Няколко модификации на жилището могат да увеличат неговата стойност. Ако някоя знаменитост купи имот в близост до вас или бъде създадена голяма инфраструктура, активите ви ще поскъпнат. „

Related posts

Dating.com преследва визия за виртуални запознанства в метавселената

admin

Ocean Park пуска нова игра за метавселената

admin

EON Reality и Axelrod за образование в метавселената

admin