NFT

Whales Club е нова NFT общност

Всеки NFT от лимитираната колекция, известна като Whales Club, действа като VIP пропуск за една от най-напредналите криптогрупи в екосистемата TON. Колекцията е ограничена до 10 000 токена общо.

Дългосрочната цел на компанията е да се превърне в основен играч на световната финтех сцена. Всяко лице, което е част от Клуба на китовете, ще има възможност да изтегли своите токени и да участва в случайните „air drops“, които се предлагат на притежателите. Токените ще бъдат под управлението на DAO на TON Whales, което ще даде възможност на всеки да участва в живота на фирмата.

Всяко пени, спечелено от продажбите, ще бъде поставено в общата каса и ще бъде насочено към разширяване на възможностите на нашия бизнес

Клубът на китовете обединява по-голям брой собственици на фирми, разработчици на софтуер, инвеститори, специалисти в областта на информационните технологии и почитатели на Web 3.0. Членовете на клуба имат възможност да се учат от опита на другия, да разширяват бизнеса си чрез полезна обратна връзка и партньорства и да имат достъп до опита на други членове чрез ексклузивни събития и онлайн платформа за работа в мрежа.

„Индустрията за производство на ТОН стекове вече е доста печеливша, а собствениците на Whales Club NFT ще видят увеличение на тази рентабилност. За тяхно ползване ще създадем специален пул за залагания, който е с по-ниска комисионна ставка“.

Related posts

Stone Pets е нов вълнуващ NFT проект

admin

Троловете са нова свежа NFT колекция, излизаща на пазара

admin

Метавселена: LocoMeta е нова игра, фокусирана върху NFT

admin