Мета

Victoria VR ще пусне Web3 Metaverse на Apple Vision Pro

На 2 февруари Victoria VR представи дългоочакваната си Web3 Metaverse на новоизлязлата платформа Apple Vision Pro. Едновременно с това приложението Victoria VR е планирано да бъде пуснато през второто тримесечие на 2024 г.

Разработчикът на виртуална реалност, Victoria VR, се подготвя да пусне своето приложение за метавселена, предназначено за платформата Apple Vision Pro. Стартирането съвпада с дългоочакваното навлизане на Apple на пазара на VR.

Вдъхновена от принципите на Фън Шуй, Victoria VR разработва приложение, което създава виртуален свят. Това приложение за метавселена включва остров Victoria VR с карта, която води потребителите през хармоничния му пейзаж. За да помогне на потребителите да намерят идеалните виртуални места за своите парцели, приложението включва калкулатор Мин Куа, който „съчетава древната мъдрост“ със съвременните VR технологии.

Освен това приложението осигурява потапящо преживяване, което надхвърля простото проучване. То позволява на потребителите да разгърнат своята креативност, като предоставя инструменти за проектиране както на интериори, така и на екстериори. Освен това приложението за метавселена смесва границите между физическия и виртуалния свят, което го прави идеално за образование и забавление. Потребителите могат да го използват като площадка за игра, за да проектират пространства, които отразяват техния уникален стил.

Токенът за VR

След стартирането на KuCoin VR токенът привлече голямо внимание в света на криптовалутите. Освен това икономиката на приложението е съсредоточена около VR токена. Потребителите не само са мотивирани да участват с този токен, но той също така гарантира поддържането на самодостатъчна екосистема в рамките на вселената на Victoria VR.

VR токенът позволява на потребителите да купуват виртуални предмети и да печелят награди, като залагат своите токени. По този начин VR токенът е от решаващо значение за процъфтяващата икономика на метавселената.

Над 80 квалифицирани разработчици са посветили безкрайни часове труд за създаването на този виртуален свят от централата си в Прага. Екипът се готви да покаже демо версия на своята арена за близки битки на 9 февруари след успешно алфа издание. През април ще бъде предоставен ранен достъп до метавселената.

Скок в цената на VR токените

Според фирмата VR токенът ще възнаграждава активните потребители на метавселената Victoria VR. Освен това този токен е базиран на Ethereum, съгласно стандарта ERC-20 на блокчейна. Важно е да се отбележи, че около половината от приходите, генерирани от продажбата на активи в играта, ще бъдат преразпределени между активните потребители на метавселената.

В прессъобщението се посочва, че VR токенът подхранва икономиката в приложението на Victoria VR, която стимулира дейности, подобряващи виртуалната среда в полза на всички участници.

Въпреки това, според данни на CoinMarketCap, VR токенът е отбелязал почти 60% увеличение през последните 24 часа, считано от момента на писане на статията, и има пазарна капитализация от 103 млн. долара. Бялата книга на уебсайта на проекта показва, че те искат Victoria VR да бъде достъпна за всички, така че гражданите да могат да печелят Victoria VR, като просто участват в света. Това ще бъде „плащане за скорост“, а не „плащане за печалба“. Според бялата книга тези токени ERC20 ще бъдат основният източник на приходи в началото на проекта.

Related posts

Ресторанти привличат клиенти в метавселената

admin

Дали Fortnite е истинска метавселена?

admin

Хаптичните ръкавици позволяват на хората да се докосват един друг в метавселената

admin