NFT

The Vampires е нова забавна NFT колекция

The Vampires е ексклузивна колекция, която може да се намери само в мрежата на Ethereum. Ще бъдат налични само 5555 уникални екземпляра. Притежателите на The Vampires ще могат ежедневно да създават токени $BLOD благодарение на специално разработения механизъм за залагане и ще могат да изработват бъдещата колекция The Demons, използвайки токени $BLOD. Това ще им позволи да получат ранен достъп до колекцията.

Чрез залагане на своите токени притежателите им могат да генерират пасивен доход. Притежателите на токени имат възможност да залагат своите токени, за да генерират пасивен доход, който ще им бъде изплащан в родни токени $BLOD от ликвидния пул на компанията. Освен това притежателите имат възможност да печелят награди всеки ден.

Притежателите на токени имат право на един The Demons NFT, ако са натрупали общо 500 токена чрез своите приходи

Освен това притежателите ще могат да правят покупки в Merch Shop за продукти от ограничена серия, използвайки токени $BLOD, ако тези продукти са налични. Благодарение на метода на залагане притежателите получават $BLOD жетони ежедневно.

OpenSea и LooksRare Marketplace ще бъдат местата, където колекцията ще може да бъде закупена, след като бъде пусната в продажба.
Хората, които са искрено ангажирани да помагат на другите в своята общност, са високо ценени от компанията. Ако станат едни от тези хора, притежателите им могат да спечелят място в белия списък за своя проект за производство на криптовалута. Място в белия списък може да бъде спечелено и чрез участие в раздавания на компанията.

Related posts

Ново решение на Pokémon подсказва, че гигантът в сферата на игрите се насочва към NFT

admin

Grumpy Cats – приятна NFT колекция

admin

Голяма агенция за продажба на билети навлиза в блокчейн технологията

admin