Крипто

Twitter добави графики с цените на криптовалутите

В стремежа си да намери нови източници на приходи Мъск въведе нова функция за ценовата диаграма в платформата си в социалната мрежа след оттеглянето на множество рекламодатели.

Twitter стартира нова функция, която позволява на потребителите да виждат графики на цените на основните акции, ETF-и и криптовалути, когато ги търсят в платформата.

Когато потребителите туитват символа на акция, ETF или криптовалута с „$“ пред него, в туита се появява връзка, която може да се кликне и която ги отвежда към резултатите от търсенето, които вече включват графики на цените на символа.

Потребителите могат също така да търсят символи директно в лентата за търсене. Графиките на цените се предоставят от Robinhood, базирана в САЩ платформа за търговия с традиционни инвестиции и криптовалути.

„През следващите седмици ще усъвършенстваме потребителското изживяване и ще разширим обхвата на символите“, се казва в изявление на Twitter.

Dogecoin все още не е включен в списъка

Някои потребители обаче отбелязаха, че Robinhood не е достъпна във всички държави и поискаха Twitter да използва други доставчици на данни за цените. Понастоящем само при BTC и ETH се показват графики на цените.

Dogecoin, любим на главния изпълнителен директор на Twitter Елон Мъск, все още няма налична ценова графика.

Ценовите графики показват текущата стойност на дадена криптовалута, както и нейното представяне за определен период от време. Графиките в Twitter се актуализират в реално време, според Twitter.

Илон Мъск заяви в сряда, че ще се оттегли от ролята си на главен изпълнителен директор на Twitter, когато намери някой „достатъчно глупав, за да поеме тази работа“.

Related posts

Изпълнителният директор на Coinbase открива и връща 322 хил. долара в неактивни криптовалути

admin

Криптозаемодателят Celsius Network е близо до споразумение след фалит

admin

Броят на потребителите на Binance расте заради инфлацията, казва ръководителят на компанията за Латинска Америка

admin