NFT

Троловете са нова свежа NFT колекция, излизаща на пазара

NFT „Тролове“ е колекция от две хиляди различни тролове, всеки от които е генериран на случаен принцип и има реалистични рисунки и дрехи. Нивото на рядкост и полът на всеки трол са уникални за самия него.

„Целият ни надежден и отдаден екип от разработчици работи за постигането на общата цел да се създаде произведение на изкуството, което е не само забавно и сложно, но и такова, което поддържа голяма дългосрочна стойност.“

NFT колекцията на троловете не е типичният NFT проект, базиран на JPEG, PNG или TIFF

Крайната цел е да се прескочи технологичната бариера на децентрализирания блокчейн на компанията, като се използват средствата им за разширяване на Autojobify като тяхна полезност и за изграждане на общност, която не само да печели от продажбата днес, но и от продажбата в бъдеще. Това е известно като „Endgame“.

Общността също така ще има възможност да участва във вълнуващи и ангажиращи безплатни услуги, състезания и игри. Най-очакваната функция обаче ще бъде възможността на общността да общува помежду си в условията на виртуална реалност чрез Metaverse.

С метавселената на The Troll NFT броят на възможните резултати е буквално неограничен. В този документ ще бъдат описани подробно стъпките, с които компанията планира да постигне Endgame на The Troll NFT. Тъй като The Troll NFT е една от най-обещаващите и харесвани NFT, налични в момента, притежателите няма да искат да пропуснат тази възможност. В допълнение към това притежателите ще получат възможност да станат акционери в компанията и ще получават тримесечни дивиденти.

Related posts

Токенът na Reddit MOON се покачва с 280%, стартира нова NFT колекция

admin

Bitcoin пазарът за NFT стартира на Magic Eden

admin

Mecha Cat Crew NFT излизат скоро на пазара

admin