Крипто

Топ 5 на тенденциите при криптовалутите, докато BlackRock подава ETF за Bitcoin

В резултат на значимо развитие на пазара на криптовалути BlackRock, най-големият в света управител на активи, наскоро подаде заявление за борсово търгуван фонд (ETF) за биткойни в Комисията по ценните книжа и борсите.

Този ход предизвика стстезание в криптопространството, привличайки вниманието на инвеститори от цял свят. Биткойнът, водещата криптовалута, отново се оказа в центъра на вниманието. С пазарна капитализация от над 581 млрд. долара Биткойн остава еталон за целия криптопазар. Въпреки неотдавнашното значително отдръпване, той забележително се възстанови, като за последните седем дни спечели 20,16%.

Етериумът се задържа стабилно на второ място

Етериум, втората по големина криптовалута, също прави вълни. С пазарна капитализация от 226 млрд. долара Ethereum остава фаворит сред инвеститорите и разработчиците. Въпреки лекото понижение през последните 24 часа, тя показа устойчивост, като може да се похвали с 15,11% увеличение през последната седмица.

Полкадот набира скорост

Полкадот (DOT), класирана на 13-то място в класацията на CoinMarketCap, бележи стабилен напредък. С пазарна капитализация от 5,7 млрд. долара, Polkadot стана свидетел на ръст от 11,90% през последните седем дни. Като иновативна мулти-верижна платформа, Polkadot предлага блокчейн оперативна съвместимост, което я прави интригуваща инвестиционна опция.

Polkadot също така въведе нови референдуми, като прикани общността да участва в процеса на вземане на решения чрез гласуване. Инвеститорите в ПОТ се радват на благоприятни пазарни условия, като откриват възможности за растеж и потенциални печалби.

Trias Token показва потенциал

Trias Token (нов), класиран на 902-ро място, предизвика интереса на инвеститорите. С циркулиращо предлагане от 1,6 млн. монети, тази криптовалута показа рейтинг „бичи“ в оценката на нагласите на инвеститорите наблюдатели. Trias Token демонстрира потенциала си, като спечели положителни нагласи чрез анализ на обема и движението на цените.

В момента обаче двойката Trias се търгува на цена от 4,00 щатски долара, като 24-часовият обем на търговия възлиза на 2 236 210 щатски долара. Trias Token спадна с 4,27% през последните 24 часа.

Оптимизмът набира сила

Оптимизмът, класиран на 44-то място, отбеляза рязко нарастване на популярността. С реална пазарна капитализация от 891 млн. долара, Optimism отбеляза 29,24% увеличение през последната седмица. В качеството си на местен токън за дайджест на слой 2 Optimism има за цел да реши проблемите с мащабируемостта в мрежата на Етериум, като предоставя обещаващо решение за претоварването на трансакциите.

С развитието на криптопазара тези тренди криптовалути привлякоха вниманието на инвеститорите, които търсят нови възможности. След като Биткойн и Етериум са водещи, други цифрови активи като Polkadot, Trias Token и Optimism набират популярност и показват потенциал за растеж.

Подаването на документи за ETF от BlackRock разпалва отново пазара

Неотдавнашното подаване на документи за ETF от BlackRock значително засили положителните настроения на пазара. Статутът на BlackRock като най-големия мениджър на активи, с управлявани активи за над 8,5 трилиона долара, увеличава доверието в потенциалния успех на ETF за биткойни. Освен това решението на фирмата да използва Coinbase за попечителство на BTC допълнително укрепва

Related posts

Мрежата на PI се срива тежко след противоречиво включване в борсата

admin

Кения отменя лиценза на Worldcoin – данните на потребителите са изложени на риск

admin

Офисът на Binance в Австралия е обискиран, тъй като ASIC разследва обвиненията

admin