NFT

THING се насочват към NFT творци от метавселената

Общността THING стартира глобална платформа Metaverse и възнамерява да приветства редица местни и международни KOLs от ММО игри и свързаните с тях сектори, както и артисти от NFT, които да се присъединят към тях. Инвестирането в и внедряването на водещи платформи и произведения на NFT, инкубирането на водещи творци на NFT, разработването на портали за навлизане на водещи традиционни NFT творци , изграждането на платформа за игри в Метавселената сега са основните направления на дейността на платформата по отношение на съдържанието.

„Пазарът на NFT ще продължи да расте и да се разширява през 2022 г.“, твърди основателят на общността THING, когато е запитан за бъдещите тенденции. Освен естетическата си привлекателност, повечето NFT ще намерят широк спектър от приложения.

Това са тези, които най-вероятно ще бъдат проучени и внедрени във финансовите механизми на блокчейна на NFT и DAO в икономиката, за да дадат по-голяма стойност, която да отговаря на нуждите на участниците. След Биткойн, количеството на иновациите в индустрията на NFT се очаква да бъде най-влиятелното, което я превръща в следващото поколение блокчейн убийци.

THING е екологична платформа за NFT+GameFi+SocialFi Metaverse общност, която беше официално пусната през декември 2021 г. NFT е първата фаза на цялата екология в началото на проекта. Наскоро общността създаде ексклузивни NFT, както и игрови сценарии и пътни карти.

Понастоящем NFT на THING са класифицирани в различни категории, всяка от които има свой собствен набор от приложения. Получаването на знания относно пророчества, пускането на тайнствени кутии, издаването на книги и производството на игри всички са част от общите функции.

Много NFT начинания не са имали дългосрочни планове за бъдещите пътища на развитие на ранните пазари и тяхната жизненост е била сравнително кратка, а дори много проекти са разчитали само на вълна от публичност, след което целият проект е изчезвал; тази нездрава екология е невъзможно да се поддържа в дългосрочен план.

THING оспорва основните разсъждения на архитектурния дизайн. То има за цел да изгради социална платформа, която позволява равнопоставено участие. Всеки може да използва своите уникални предимства, за да насърчи оптималното развитие на проекта в тази платформа.

 

Related posts

Stone Pets е нов вълнуващ NFT проект

admin

Продажбите на глобалния пазар на NFT паднаха с 10 милиарда долара през първият триместър 2023

admin

ЕС планира да включи NFT и чуждестранни компании в нов крипто данък

admin