NFT

The Robot Feelings са грабващи окото NFT

Колекцията Robot Feelings е генеративна колекция от незаменяеми токени (NFT), която се хоства в мрежата на Етериум. Всеки робот е единствен по рода си и е съставен от над 300 характеристики и 8 чувства.

Албумът Robot Feelings е нещо повече от колекция от NFT песни

Той е марка, която допринася за усъвършенстването на общността. Стратегия, която да се изгради в обозримо бъдеще. Алтернативна вселена. Рисуван телевизионен сериал. Компанията е съставена от разнообразна група новатори, включваща бизнесмени, творци, художници и програмисти, които работят за изграждане на бъдещето. Те вече са заети във филмовата индустрия и ще служат за преход към филм3. Собствениците на правата ще получат продуцентски кредит за Robot Feelings и много повече, когато филмът бъде пуснат по кината.

Лабораториите H.A.P.I. са отговорни за създаването на роботите от поколение 1 преди много години. Но в един и същи ден всички 10101 Роботи внезапно получават непредвиден проблем.

Лаборатория H.A.P.I. не ги е програмирала да мислят или чувстват, когато са били създадени. Веднага щом разбрали, че има проблем, те се заели да нулират всеки един от тях. Роботите обаче бяха категорични, че не искат да се върнат към безчувственото си състояние. Те успяха да се измъкнат.

Related posts

Създателят на Mutant Ape Planet NFT Орелиен Мишел е арестуван

admin

Мета съкращава 10 000 служители и NFT, годината на ефективност продължава

admin

Nakamigos оглавява класациите на NFT след 10 милиона долара седмични продажби

admin