NFT

TFM – нова уникална NFT колекция

Всеки First Mover е ранен осиновител на криптовалутата, който има значителен опит в областта на криптовалутите. Всеки един First Mover се счита за „OG“. First Movers са представени в блокчейна на Polygon чрез токен от стандарта ERC-721, който се произвежда на случаен принцип.

Ранните потребители на криптовалути и опитните професионалисти в криптоиндустрията съставляват First Movers. Те преодоляха измамите и страха от пропуснати ползи (FOMO), за да преминат заедно през Mt. Gox, The DAO и #cryptoWinter. Първите хора са запознати с усещането за твърда вилица.

В блокчейна на Полигон всяка от 1111 NFT е представена от уникален ERC-721 токен, който се произвежда на случаен принцип

Всеки First Mover е единствен по рода си заради своите 320 или повече ярки качества, които са разпределени в 16 различни категории. Колекцията е съсредоточена върху терминология, свързана с крипто, добре познати мемове и широка гама от цветове. Освен това всеки First Mover е получил свой отличителен прякор. Името се избира на случаен принцип, преди да бъде добавено като допълнителен атрибут към файла с метаданни на NFT, който след това се криптира за безопасност.

За генерирането на всеки отделен First Mover се използват код на Python и Blender 3D. От повече от 320 различни функции са генерирани 1111 NFT благодарение на интелигентен набор от инструкции. В блокчейна на Полигона Първите движещи се са установили своите домове. Polygon (MATIC) е добре познат метод за мащабиране на Етериум на ниво 2.

Related posts

Защо MG LAND се появява сред най-продаваните NFT през март 2023 г.?

admin

Продажбите на NFTs „Sewer Pass“ на Yuga Labs надхвърлят 70 милиона долара за по-малко от 30 дни

admin

Otherdeed NFTs се покачва значително преди ‘Second Trip Launch’

admin