Крипто

Tamadoge – нов меме токен, предназначен да се превърне в крал на меметата

На първо място от най-добрите нови криптовалути, които да купите по време на крипто спада, е Tamadoge – най-новият меме токен, който има за цел да промени мемe екосистемата. Това е нова мемe монета, изградена върху блокчейна на Етериум, и е първият подобен проект, който включва оживена метавселена, наречена Tamaverse.

Tamadoge принадлежи към същата екосистема като Dogecoin на Елон Мъск и използва успеха на токена DOGE като лост за привличане на нови инвеститори. Досега подходът работи чудесно, тъй като над 50% от токените вече са продадени в предварителната бета-продажба, но ще се върнем на това след малко.

Собственият токен на Tamadoge, TAMA, се използва като полезен токен в цялата Tamaverse. Той се използва за всички покупки, транзакции и ъпгрейди в играта и е с нулева такса за транзакция, което винаги е добре дошло.

Платформата е вдъхновена от популярна игра от началото на 90-те години, наречена Tamagochi. Подобно на оригиналната игра, Tamadoge също ви поставя в ролята на треньор на домашни любимци, който трябва да гарантира, че всички животни са щастливи и здрави.

След като се присъедините към Tamaverse, трябва да изберете първия си домашен любимец. Всички животни се продават в собствения магазин на платформата като NFT, така че можете да ги купувате, продавате, разменяте и обменяте по всяко време. Всяко животно има уникални характеристики, които се развиват с израстването му.

Tamaverse предлага много дейности, включително платформени игри, PvP битки и оживен свят, в който играчите могат да се срещат и да се забавляват. Играта също така използва метода „Играй, за да печелиш“ за възнаграждаване на активните играчи с допълнителни жетони TAMA.

В момента токените са налични в предварителна продажба за 0,01 USD и можете да ги закупите, като използвате USDT или ETH. В обращение са общо 2 милиарда токена, половината от които са налични в предварителна продажба в момента. Най-малката покупка е 150 USD, така че ще получите поне 15 000 токена. Половината от всички налични токени вече са продадени, така че ще трябва да действате бързо, ако искате да станете ранен инвеститор.

Tamadoge ще заработи през четвъртото тримесечие на 2022 г. и ще продължи да добавя нови функции през следващите няколко години. Първата и най-очаквана функция е пълната поддръжка на AR, благодарение на която взаимодействието с вашите цифрови домашни любимци ще изглежда още по-реалистично.

Related posts

SpaceX, Tesla разпродават притежания на Bitcoin

admin

Крипто яснота: Панелът на Камарата на представителите на САЩ одобрява ключови законопроекти

admin

Крипто токените, базирани на изкуствен интелект, отбелязват 7-дневен скок

admin