NFT

Stone Squad – нов NFT проект

4444 Уникални 3D камъни от Древна Гърция в крайна сметка са открили всичко, което съвременната цивилизация може да предложи, включително експлозиви, автомобили, дрехи и луксозни яхти, наред с други неща. Kомпанията предлага нови преживявания в сферата на приключенските пътувания, предприемачеството, работата в мрежа, културата на NFT и други области и това дава тласък на проекта Stone Squad.

Stone Squad е създала партньорство с компанията за приключенски пътувания Yolo Emirates, която е базирана в Обединените арабски емирства, за да осигури на притежателите си отстъпки и незабравими пътувания по целия свят. Служителите на компанията ще вземат участие в ежегодно круизно пътуване до Норвегия, за да наблюдават там полярното сияние.

След като се запознаха с историята си, преди да бъдат превърнати в камък, членовете на Каменния отряд откриха, че всеки от тях има свое собствено кралско царство. Членовете на Каменния отряд ще имат право да получат безплатно въздушно прехвърляне на колекция от вторични недвижими имоти. Освен това притежателите на Каменния отряд ще получат уникален достъп до Кралския каменен клуб – тайна мрежа за производство на бизнес идеи в уеб 3.

Stone Squad ще започне да провежда редовни събития за работа в мрежа в Дубай, Лос Анджелис и Лондон

Притежателите ще могат да започнат да се регистрират за проекта Stone Squad „Launchpad“ по време на първото събитие, което ще се проведе на лодка в Дубай. По време на тази инициатива екипът на компанията ще се стреми да инвестира в ЕДНА от най-добрите идеи, представени им от общността.

Членовете на Stone Squad ще могат да участват в мета аукционната къща в гръцки стил с VIP пропуск за продажба. Притежателите на NFT на компанията ще имат достъп до единствено по рода си метаизживяване.

Related posts

Биткойн NFT се покачват, след като колекциите се появяват в топ 10 списък

admin

Излиза колекция на NFT с 3333 митологични богове

admin

Azuki и Nakamigos NFT удвояват месечните си продажби

admin