NFT

Stone Pets е нов вълнуващ NFT проект

Stone Pets са единствена по рода си колекция, която предоставя на собствениците си нови предимства и постоянни интересни стимули. Компанията се надява да предостави на колекционерите достъп до цялостна метавселена, която е съсредоточена върху различни видове камъни.

„Можете да бъдете един от първите хора, които ще получат великолепен камък като домашен любимец, а също така не трябва да забравяте да запишете спомена за него, за да могат всички останали да го видят в нашата „VIP зона“. Притежателите могат да разглеждат допълнителна информация за своя камък, включително неговите статистики, ниво и име“.

Stone Pets са колекция от 8000 NFT, които са съставени от стотици интересни естетически характеристики

Тези NFT се обединяват, за да образуват домашния любимец. Stone Pets са ръчно нарисувани и има много различни видове камъни, а всеки камък има своя собствена индивидуалност (форма, очи, уста, аксесоар, цвят и тип)

Вселената на Stone Pets винаги се разраства, а новите преживявания, като например ексклузивния достъп до VIP зоната, са достъпни само за колекционерите. Колекционерите могат да очакват да получат ексклузивен достъп до най-новите предмети, стоки и събития, които се предоставят чрез собствеността, тъй като тя се развива заедно с разширяващия се свят.

Притежателите на Stone Pets получават възможността да гласуват за функции, продукти и събития, движени от общността, когато закупят каменен домашен любимец. В резултат на това основателите на проекта и тези, които вече притежават Stone Pets, ще използват различните социални мрежи, за да вземат решение за бъдещото съвместно развитие.

Related posts

Японската компания Square Enix продава на търг Symbiogenesis NFTs

admin

Собствеността на NFTне важи непременно за техните копувачи

admin

Mecha Cat Crew NFT излизат скоро на пазара

admin