NFT

Stone Pets е нов вълнуващ NFT проект

Stone Pets са единствена по рода си колекция, която предоставя на собствениците си нови предимства и постоянни интересни стимули. Компанията се надява да предостави на колекционерите достъп до цялостна метавселена, която е съсредоточена върху различни видове камъни.

„Можете да бъдете един от първите хора, които ще получат великолепен камък като домашен любимец, а също така не трябва да забравяте да запишете спомена за него, за да могат всички останали да го видят в нашата „VIP зона“. Притежателите могат да разглеждат допълнителна информация за своя камък, включително неговите статистики, ниво и име“.

Stone Pets са колекция от 8000 NFT, които са съставени от стотици интересни естетически характеристики

Тези NFT се обединяват, за да образуват домашния любимец. Stone Pets са ръчно нарисувани и има много различни видове камъни, а всеки камък има своя собствена индивидуалност (форма, очи, уста, аксесоар, цвят и тип)

Вселената на Stone Pets винаги се разраства, а новите преживявания, като например ексклузивния достъп до VIP зоната, са достъпни само за колекционерите. Колекционерите могат да очакват да получат ексклузивен достъп до най-новите предмети, стоки и събития, които се предоставят чрез собствеността, тъй като тя се развива заедно с разширяващия се свят.

Притежателите на Stone Pets получават възможността да гласуват за функции, продукти и събития, движени от общността, когато закупят каменен домашен любимец. В резултат на това основателите на проекта и тези, които вече притежават Stone Pets, ще използват различните социални мрежи, за да вземат решение за бъдещото съвместно развитие.

Related posts

Sheepverse е нововъзникваща NFT колекция

admin

Aztec Gods е креативен NFT проект

admin

Мета съкращава 10 000 служители и NFT, годината на ефективност продължава

admin