NFT

Стойността на тази NFT колекция избухна

Странната и сполучливо наречена колекция NFT – CryptoDickButts, отбелязва невероятно увеличение на стойността си. В този момент някои от тези колекции, са средства за огромни промени в богатството на хората, които ги програмират. Дали те се подиграват с нас, или знаят нещо, което ние не знаем? Нека разберем това в статията, която сме подготвили за вас днес. Искаме да опишем подробно някои от причините, поради които е настъпило това увеличение на стойността на CryptoDickButts, и да зададем въпроса: Защо трябва да ви интересува?

Новините

Напоследък, ако сте се интересували от NFT, вероятно сте видели, че пазарите са се понижили. Сега, каквито и да са причините за това, искаме да разгледаме как трябва да прецените плюсовете и минусите на покупката на NFT. Това, че един NFT в широка колекция от NFT се вдига и следователно повишава общата стойност на колекцията, не означава непременно, че трябва да инвестирате.

Лихви

„NFT дава възможност на художниците и авторите да осребрят своята работа. Всичко, от което се нуждаят ентусиастите от творческата индустрия, е да се присъединят към цифровата екосистема, да създадат свой собствен продукт и да го предложат на търг. Хиляди творци вече не трябва да разчитат на галерии или аукционни къщи, които включват заплащане на маржове. Те могат да използват екосистемата на BTC, за да публикуват различни файлове – музикални произведения, картини, колажи, анимации и др. Нещо повече, всеки художник може да направи това без посредници, като изпрати произведението като NFT директно на колекционера. Потребителите могат да програмират лицензионни такси, за да печелят пари всеки път, когато продуктът им се продава на нов собственик.

Related posts

Yakuza NFT излизат скоро на пазара

admin

Споровете за авторските права на NFT станаха още по-интересни

admin

Dao Robotto, нова революционна колекция NFT

admin