Крипто

Ще се повишат ли токените на метавселената с пускането на слушалките на Apple?

Очакванията нарастват, тъй като Apple се подготвя за предстоящото пускане на дългоочакваните си слушалки за смесена реалност. Във връзка с това развитие експертите и специалистите от индустрията са заети да спекулират дали местните токени на платформите за метавселена са готови да преживеят значителен скок в стойността си.

Изтъкнатият разработчик на биткойни Уди Вертхаймер наскоро се включи в Twitter, за да изрази погледа си върху токените на метавселената, заявявайки убеждението си, че слушалките са потенциална промяна на играта за метавселената.

В туит, който привлече вниманието на криптообщността, Вертхаймер заяви: „CT (Crypto Twitter) е напълно забравил за факта, че Apple ще пусне хедсет за смесена реалност след 3 седмици. Метаверситетските shitcoins ще се напомпат толкова силно, че дори не е смешно“.

Смелото твърдение предизвика нетърпеливи дискусии и дебати сред инвеститорите и ентусиастите. Възможно ли е пускането на дългоочакваната VR/AR гарнитура на Apple да даде значителен тласък на екосистемата на метавселената с оглед на марката и огромната потребителска база на технологичния гигант?

Оптимизъм за метавселенските токени

Платформите на метавселената, които създават пространства за виртуална реалност, в които потребителите могат да участват в различни дейности и взаимодействия, често включват местни токени като ключови компоненти на своите екосистеми. Тези токени позволяват на потребителите да получават достъп до услуги, да купуват виртуални стоки и да участват в управлението и вземането на решения.

Макар някои да остават скептични, Уди и други разглеждат слушалките на Apple като потенциален катализатор за повишен интерес и инвестиции в токени от метавселената.

Тази гледна точка явно се корени в убеждението, че комбинацията от качеството на продукта на Apple, разпознаваемостта на марката и маркетинговите умения ще запознае по-широка аудитория с концепцията за метавселената и ще стимулира търсенето на свързаните с нея токени.

Излишно е да споменаваме, че пазарната динамика е сложна и непредсказуема, а стойността на криптовалутите зависи от различни фактори извън пускането на един продукт на пазара. Въпреки това е лесно да се разбере защо Уди е толкова позитивно настроен.

Към момента на писане на статията туитът е събрал почти 240 000 гледания и множество коментари, много от които са от хора, които искат мнението на Уди за най-добрите токени за закупуване в метавселената. Основателят на Not Larva Labs Паули не беше толкова благосклонен, като написа в Twitter: „Metaverse shitcoins are just inferior memecoins. Duh.“

Друг пише: „Metaverse е просто ерата на clubpenguin/ webkinz/ maple story с допълнителни стъпки, но ако това ми помпа торбите, аз съм с него.“

Related posts

Тамадож – криптовалутата с потенциал за огромен скок

admin

AI Crypto Scam дует е обвинен за $25M Ponzi Scheme

admin

ИИ токенът SingularityNET (AGIX) избухнна

admin