Мета

Square Yards разкрива яуд, 3D метавселена

Високотехнологичен 3D дигитален клонинг на град Дубай ще бъде използван, за да покаже бъдещето на търсенето и откриването на недвижими имоти в платформата 3D Metaverse, която Square Yards, една от най-бързо развиващите се компании за недвижими имоти в света, представи днес.

Платформата е първата по рода си, която предоставя триизмерни карти с висока разделителна способност за интерактивна визуализация на недвижими имоти с помощта на най-съвременни технологии, включително 3D, AI, VR и AR. С това решение клиентите могат да използват интерактивния 3D интерфейс, за да разглеждат над 2000 потенциални проекта за недвижими имоти в Дубай, да получават подробна информация за всеки проект и да влизат в метавселената на проекта като аватар.

„Помислете за търсене на жилища в Дубай, за покупка, продажба или отдаване под наем в 3D реален размер, посещение на сградата на проекта във VR, за да разгледате удобствата и интериора, както и виртуално взаимодействие с наемателите и продавачите. С въвеждането на нашата 3D метавселена платформа ние пренасяме недвижимите имоти във виртуалния свят, като ги правим по-завладяващи и в същото време по-широко достъпни.“ Тануж Шори, съосновател и главен изпълнителен директор на Square Yards, заяви, че потребителите могат да се възползват от 3D виртуалните обиколки от разстояние и да видят точни изображения на имота. Това ще помогне на потребителите да създадат емоционална връзка с мястото и ще ги мотивира да сключат продажба в края на деня.

Клиентите ще могат да купуват, отдават под наем и продават имоти онлайн благодарение на сътрудничеството на Square Yards със строителни предприемачи в Дубай

За изграждането на метавселената се използват множество слоеве от данни, включително карти, 3D съдържание, информация за транзакции, обяви и проекти. Потребителите могат да влязат вътре и да използват избрания от тях аватар, за да пътуват сред различните проеки, сякаш водят дигитално съществуване във виртуалния свят. Всяка сграда се състои от център за продажби и негов дигитален близнак. Те могат да използват гласови конференции, за да общуват с ангажираните търговски представители.

„Инструментът за метавселена от Square Yards ще подпомогне развитието на изцяло дигитално преживяване при продажбите и ще проправи пътя за революцията на метавселената в сектора на недвижимите имоти“, обяви Сундер Джаганатан, съосновател на PropVR и главен партньор в Square Yards.

 

Related posts

Групи за безопасност искат от Зукърбърг да отмени достъпа до метавселената за непълнолетни

admin

Какво знаем досега за метавселената SHIB

admin

Означават ли намалените слушалки на Meta, че метавселената се проваля?

admin