Мета

Square Yards разкрива яуд, 3D метавселена

Високотехнологичен 3D дигитален клонинг на град Дубай ще бъде използван, за да покаже бъдещето на търсенето и откриването на недвижими имоти в платформата 3D Metaverse, която Square Yards, една от най-бързо развиващите се компании за недвижими имоти в света, представи днес.

Платформата е първата по рода си, която предоставя триизмерни карти с висока разделителна способност за интерактивна визуализация на недвижими имоти с помощта на най-съвременни технологии, включително 3D, AI, VR и AR. С това решение клиентите могат да използват интерактивния 3D интерфейс, за да разглеждат над 2000 потенциални проекта за недвижими имоти в Дубай, да получават подробна информация за всеки проект и да влизат в метавселената на проекта като аватар.

„Помислете за търсене на жилища в Дубай, за покупка, продажба или отдаване под наем в 3D реален размер, посещение на сградата на проекта във VR, за да разгледате удобствата и интериора, както и виртуално взаимодействие с наемателите и продавачите. С въвеждането на нашата 3D метавселена платформа ние пренасяме недвижимите имоти във виртуалния свят, като ги правим по-завладяващи и в същото време по-широко достъпни.“ Тануж Шори, съосновател и главен изпълнителен директор на Square Yards, заяви, че потребителите могат да се възползват от 3D виртуалните обиколки от разстояние и да видят точни изображения на имота. Това ще помогне на потребителите да създадат емоционална връзка с мястото и ще ги мотивира да сключат продажба в края на деня.

Клиентите ще могат да купуват, отдават под наем и продават имоти онлайн благодарение на сътрудничеството на Square Yards със строителни предприемачи в Дубай

За изграждането на метавселената се използват множество слоеве от данни, включително карти, 3D съдържание, информация за транзакции, обяви и проекти. Потребителите могат да влязат вътре и да използват избрания от тях аватар, за да пътуват сред различните проеки, сякаш водят дигитално съществуване във виртуалния свят. Всяка сграда се състои от център за продажби и негов дигитален близнак. Те могат да използват гласови конференции, за да общуват с ангажираните търговски представители.

„Инструментът за метавселена от Square Yards ще подпомогне развитието на изцяло дигитално преживяване при продажбите и ще проправи пътя за революцията на метавселената в сектора на недвижимите имоти“, обяви Сундер Джаганатан, съосновател на PropVR и главен партньор в Square Yards.

 

Related posts

DucksVegas нарушава пространството на P2E метавселената

admin

Възможности за работа в Метавселената с над 500 свободни позиции в момента

admin

L’Occitane открива празничен магазин Metaverse със сътрудничество с художници

admin