NFT

Споровете за авторските права на NFT станаха още по-интересни

Споровете за авторски права на NFT не са като другите видове спорове за авторски права. Те често включват спорове за развитие, тъй като NFT са толкова нов и усъвършенстван вид актив. Това, разбира се, все още е така, но сега може да се разрази съвсем нова борба за сектора на NFT, особено за големите инвеститори. Тъй като на пазара има своеобразна „зима на NFT/крипто“, идеята, че NFT са стабилна инвестиционна платформа, е силно поставена под въпрос. За някои обаче има светлина в края на тунела. Тази светлина е под формата на изтичане на срока на действие на авторските права на NFT.

По принцип това, което се случва на криптопазарите, е монументален и безпрецедентен спад на стойността. Смисълът зад войната за авторски права, която се разгаря, е, че след като изтекат авторските права за определени колекции, независимо от блокчейн веригите, на които се намират, тогава всеки ще може да изкупи правата и да направи стойността още по-голяма за времето, когато нещата отново се затоплят за NFT.

Разбира се, това може и никога да не се случи, но опитните инвеститори винаги търсят начин да превърнат следващия голям хрумване в своя личен ракетен кораб към богатството и властта.

Related posts

Hey Bear Club е нов завладяващ NFT проект

admin

Проектите Izzland ще освежат NFT пространството

admin

Токенът na Reddit MOON се покачва с 280%, стартира нова NFT колекция

admin