NFT

Spider tanks ще бележи печеливш старт

Преди да завърши окончателната подготовка за старта на играта на 31 октомври, блокчейн играта, разработена от GAMEDIA и продавана от лидера на пазара на Web3 Gala Games, в момента провежда последния си кръг от тестове.

Една от първите игри, разработени от Gala Games с помощта на технологията Web3, се нарича Spider Tanks, а официалната ѝ дата на пускане е определена за Хелоуин 2022 г.

Играта е PvP битка на арената. В гараж, изработен от собствени части, които могат да се подобряват, играчите могат да персонализират своите танкове. Освен това тези компоненти се притежават като NFT или прехвърляеми блокчейн токени.

С дълъг списък от проекти, които все още са в процес на работа, дебютът на Spider Tanks е забележителен за Gala Games, както и за по-голямата геймърска общност, заради потенциала на играта за еспорт и финансовите възнаграждения. Най-компетентните играчи могат да се възползват от различни методи за участие в екосистемата Spider Tanks и да печелят награди.

Освен това, започвайки с официалното стартиране, собственият блокчейн на Gala Games от слой 1, известен като Project GYRI, ще захранва Spider Tanks. Този блокчейн е специално създаден за управлението на значителна децентрализирана платформа за игри. Чрез премахване на компонентите на по-широко използваната мрежа Ethereum, които не са необходими за игрите, тя има за цел да сведе до минимум мрежовите разходи, да повиши устойчивостта и да постигне максимална ефективност. Въпреки това блокчейнът на Gala ще позволява прехвърлянето на активи в игрите към и от мрежата Ethereum.

Поради броя на начините, по които играчите и колекционерите могат да подкрепят играта за награди, Spider Tanks е и поантата на дебюта в Web3. Играчите и собствениците ще получават награди в токена за възнаграждения на играта, известен като SILK, за спечелени битки. Този токен може да се използва в играта и ще бъде незабавно кредитиран в портфейлите на потребителите на Gala Games.

Related posts

Продажбите на BAYC потъват с повече от 500 милиона долара през първото тримесечие

admin

Bored Ape Gorilla Club NFT удрят пазара

admin

Stone Squad – нов NFT проект

admin