NFT

Space Gorillas са ексклузивна NFT колекция

Ограничена колекция от 1 000 незаменими токена (NFT), Space Gorillas се състои от единствена по рода си комбинация от характеристики, една от които е фактът, че се намира в блокчейна на Ethereum. Притежателите на Космическа горила ще получат достъп до избрана група потребители, които добиват криптовалута и търсят награди, ако притежават такава.

Всеки NFT ще бъде снабден със собствен Geo Mining Account, което ще позволи на притежателите му да добиват криптовалута с помощта на мобилните си телефони от всяко място по света.

Всяка отделна NFT има свои собствени специални качества и символи и всички те са доста различни

В първите 500 NFT Space Gorillas ще бъде включена основна карта за Geo Mining, захранвана от тънка карта за комуникация в близко поле. Тази карта може да се използва за временно увеличаване на възнагражденията за добив, като се докосне до нея. Не се изисква батерия.

Втората част на 500 Space Gorilla NFT ще се предлага с усъвършенствана карта за геодобив, която може да се използва с приложението Geo Mining. Използването на това устройство в близост до смартфона на притежателя ще увеличи 12 пъти количеството на спечелените от притежателите на Geo Mining криптографски токени. Не се изисква батери.

Когато някой притежава Space Gorilla NFT, той веднага ще получи достъп до сметката за монети, която му позволява да участва в ежедневния Geo mining от своето устройство с iOS или Android.

 

Related posts

Bored Ape Yacht Club и CryptoPunks сияят на фона на мрачния пазар на NFT

admin

Токенът ApeCoin (APE) поскъпва с повече от 70% на гърба на нова NFT игра, наречена „Dookey Dash“

admin

Защо MG LAND се появява сред най-продаваните NFT през март 2023 г.?

admin