NFT

Space Gorillas са ексклузивна NFT колекция

Ограничена колекция от 1 000 незаменими токена (NFT), Space Gorillas се състои от единствена по рода си комбинация от характеристики, една от които е фактът, че се намира в блокчейна на Ethereum. Притежателите на Космическа горила ще получат достъп до избрана група потребители, които добиват криптовалута и търсят награди, ако притежават такава.

Всеки NFT ще бъде снабден със собствен Geo Mining Account, което ще позволи на притежателите му да добиват криптовалута с помощта на мобилните си телефони от всяко място по света.

Всяка отделна NFT има свои собствени специални качества и символи и всички те са доста различни

В първите 500 NFT Space Gorillas ще бъде включена основна карта за Geo Mining, захранвана от тънка карта за комуникация в близко поле. Тази карта може да се използва за временно увеличаване на възнагражденията за добив, като се докосне до нея. Не се изисква батерия.

Втората част на 500 Space Gorilla NFT ще се предлага с усъвършенствана карта за геодобив, която може да се използва с приложението Geo Mining. Използването на това устройство в близост до смартфона на притежателя ще увеличи 12 пъти количеството на спечелените от притежателите на Geo Mining криптографски токени. Не се изисква батери.

Когато някой притежава Space Gorilla NFT, той веднага ще получи достъп до сметката за монети, която му позволява да участва в ежедневния Geo mining от своето устройство с iOS или Android.

 

Related posts

Китай очертава бъдещето на web3 и NFT със „стратегически документ

admin

Мета съкращава 10 000 служители и NFT, годината на ефективност продължава

admin

Clupos разработва ново пространство за игри

admin