Мета

Собственикът на BAYC Yuga е домакин на второто преживяване на Otherside Metaverse

През изминалия уикенд Yuga Labs, собственик на популярната колекция NFT Bored Ape Yacht Club, беше домакин на „Второто пътуване“ до своята метавселена Otherside, в което участваха хиляди потребители.

Първото пътуване до метавселената Otherside се състоя през юли миналата година и Yuga Labs продаде NFT на стойност над 1 млрд. долара на дигитални търсачи на земя, известни в екосистемата Voyagers. Така че преди второто пътуване се вдигна доста шум.

Според Otherside около 7200 потребители са участвали във Второто пътуване, а много повече са гледали заедно с тях официалното предаване на живо. За сравнение, при първото пътуване броят им е бил 4500, като благодарение на софтуерния партньор Improbable са били направени подобрения в 3D визуализацията и звука.

Разходете се от другата страна

Второто пътуване беше възможност за Вояджърите – притежатели на NFT от подкрепени проекти – да изследват царството на Otherside, да изпълняват предизвикателства и да получават награди. След като се присъединиха чрез уеб връзка, участниците бяха разделени на четири групи, водени от инфлуенсърите Джими Уонг, Шампион Медичи, Брайсент и Лоубели.

След като се събраха във фоайето на играта Infinity Space, участниците в еднодневното пътуване бяха принудени да събират златни капчици за гигантски жаби, за да спечелят точки за отборите си – екипът на Джими Уонг, Team Glacia, зае първото място и получи като награда крилати шлемове. По-късно пътешествениците бяха телепортирани в друго мистично царство и бяха разведени из него от талисманите на BAYC Къртис и Блу.

Related posts

Meta представя реалността на метавселената, докато Apple подготвя слушалките Vision Pro VR

admin

Ethernal Labs си сътрудничи за метавселената

admin

Банката купува земя в Metaverse, за да установи присъствието си

admin