NFT

ShibAcademy е уникална 3D NFT колекция

Метавселената ShibAcademy е уникална 3D мини игра, която работи в мрежата Solana. ShibAcademy ще научи 999 различни 3D шиби как да спасят планетата, като същевременно им предоставя възможности да се състезават помежду си и да печелят SHIBAGOODIE COIN.

Представете си за момент, че шиба притежава способността да защитава планетата от природни бедствия и зли сили. Те са не само очарователни кученца, но и героични същества, които ще помогнат за превръщането на света в по-добро място

През 1936 г., в същата година, в която Япония официално обявява шиба за национално богатство, е създадена ShibAcademy. Само най-добрите шиби на планетата могат да се запишат в Академията. Там в продължение на 15 дни майсторите ину работят, за да развият естествените способности на тези очарователни кученца в суперсили.

Шибу има способността да пътува до всяка точка на Земята. Това обаче е само половината от битката, защото след посещението на ShibAcademy те вече имат истински суперсили, които са научени да владеят. Те са инструмент в арсенала на Шибу за отблъскване на злото и спасяване на света.

На Солана може да бъде намерена единствената по рода си марка цифрова играчки NFT, наречена Shiba. Героите, които населяват света на ShibAcademy, са изключително добре разработени. Тази игра може да се похвали със завладяващ разказ, стоки Shiba, скрити допълнения и амбициозни цели.

„Не само създаването на проекта е част от нашата цел, но и възнамеряваме да произведем цяла линия играчки ShibAcademy. Ще работим по изграждането на дългосрочен план за подобряване и разширяване на обхвата на Вселената на Шиба и нещата, които прави.“

Related posts

Spider tanks ще бележи печеливш старт

admin

Стойността на тази NFT колекция избухна

admin

Fidelity пуска търговска марка за финансови консултации и NFT пазари в метавселената

admin