Крипто

Shiba Inu пуска дългоочаквания трейлър на Rocket Pond Metaverse

Екипът на Shiba Inu пусна трейлър на дългоочакваното езеро Rocket Pond – нова дестинация в предстоящата метавселена на протокола. Видеоклипът представя дизайна и характеристиките на хъба и предава „усещането за скрит курорт в планината“, казва екипът.

Пуснат в Twitter на 8 юни, трейлърът започва със сцени на пуст, постапокалиптичен пейзаж, през който тича куче шиба ину. Безплодната пустош бързо се превръща в пищен и жив зелен оазис, в който растат растения и дървета и цъфтят цветя.

Появява се дива природа; хората танцуват и се отпускат на зелената трева. Един балон с горещ въздух изчезва в полумрака. Трейлърът завършва с гледка към бистрите води на езерото Rocket Pond, закътано между планинските вериги в една наполовина пустиня, примесена с модерни туристически елементи.

Трансформацията изглежда е символ на амбицията на разработчиците на Shiba Inu да създадат процъфтяваща метавселена от криптовалута, започнала като шега. Rocket Pond е един от 11-те центъра на проекта и пускането му се разглежда като ключов етап за Shiba Inu.

Цената на SHIB, местния токен на екосистемата Shiba Inu, се повиши с 0,6% до 0,00000796 долара след новината. Токенът се е сринал с 90% от най-високата си стойност за всички времена от 0,00008616 USD, достигната на 28 октомври 2021 г., според данни на CoinGecko.

Related posts

Прогноза за цената на Bitcoin: Може ли BTC да се върне към 20 хил., докато доходността на облигациите се покачва?

admin

Криптовалутата luna се срина до 0 долара, тъй като UST още повече се отдалечава от долара

admin

Биткойнът е „естествена реакция“ на „измамата на централната банка“, казва кандидатът за президент на Аржентина

admin