Крипто

Shiba Inu пуска дългоочаквания трейлър на Rocket Pond Metaverse

Екипът на Shiba Inu пусна трейлър на дългоочакваното езеро Rocket Pond – нова дестинация в предстоящата метавселена на протокола. Видеоклипът представя дизайна и характеристиките на хъба и предава „усещането за скрит курорт в планината“, казва екипът.

Пуснат в Twitter на 8 юни, трейлърът започва със сцени на пуст, постапокалиптичен пейзаж, през който тича куче шиба ину. Безплодната пустош бързо се превръща в пищен и жив зелен оазис, в който растат растения и дървета и цъфтят цветя.

Появява се дива природа; хората танцуват и се отпускат на зелената трева. Един балон с горещ въздух изчезва в полумрака. Трейлърът завършва с гледка към бистрите води на езерото Rocket Pond, закътано между планинските вериги в една наполовина пустиня, примесена с модерни туристически елементи.

Трансформацията изглежда е символ на амбицията на разработчиците на Shiba Inu да създадат процъфтяваща метавселена от криптовалута, започнала като шега. Rocket Pond е един от 11-те центъра на проекта и пускането му се разглежда като ключов етап за Shiba Inu.

Цената на SHIB, местния токен на екосистемата Shiba Inu, се повиши с 0,6% до 0,00000796 долара след новината. Токенът се е сринал с 90% от най-високата си стойност за всички времена от 0,00008616 USD, достигната на 28 октомври 2021 г., според данни на CoinGecko.

Related posts

Какво значение има метавселената за криптовалутите

admin

Мета крипто проекти на които трябва да обърнем внимание

admin

Мрежата на PI се срива тежко след противоречиво включване в борсата

admin