Крипто

Shiba Inu Crypto прави пробив в метавселената

Това е в допълнение към стартирането на NFT и лудата 2021 година, в която Crypto цените скочиха до небето. Тя дори получи известно внимание от самия Елон Мъск. Понастоящем SHIB се търгува на цена от 0,00002141 щатски долара, като пазарната му капитализация е около 11,5 млрд. щатски долара.

С обявяването на въвеждането на „Шибърс“ през 2022 г. токена „Шиба Ину“ навлиза в областта на метавселената. Shiberse ще бъде първото издание за годината за неговата постоянно разширяваща се екосистема. Шитоши Кусама, главният разработчик на SHIB, дразнеше инвеститорите с това развитие в продължение на почти седмица и екипът най-накрая го направи официално.

„Визуализацията на Shiberse е много богата, с детайли във всяка област на изображението. Изображението не е нищо друго освен произведение на красотата, с пищни зелени листа, дървета и скали“.

Оптимизъм в Crypto общността.

Това изявление предизвика вълнение в общността на Шиба Ину и осигури лъч оптимизъм в разгара на пазарните сътресения. Социалните медии са залети с постове за последната актуализация на SHIB и как предстоящата метавселена ще повлияе на съдбата на токена.

SHIB несъмнено е подготвена за гореща серия през 2022 г., тъй като има планирани множество издания. Мемори-токенът е достигнал критична точка и ще продължи да расте в бъдеще с нови издания.

Shiberse, създадена от Shiba Inu, се предлага на пазара като потапящо преживяване, което позволява на потребителите да избягат в Metaverse. Shiberse разполага и с висококачествени, авангардни визуални ефекти, които ще направят преживяването незабравимо. Допълнителна информация относно Shiberse обаче ще бъде публикувана скоро от екипа на SHIB.

SHIB винаги е била в челните редици на разработките, като се стреми към повече реални приложения. Освен това екипът следва обещанията си и доставя нещата навреме.

Related posts

Qonetum Finance стартира хибридна децентрализирана платформа за финансиране

admin

Законопроектът за криптовалутите в САЩ може и да не мине през Сената тази година, казва Лумис

admin

DeFi Coin (DEFC) е чудесна криптовалута за пасивен доход

admin