Крипто

Shiba Inu Crypto прави пробив в метавселената

Това е в допълнение към стартирането на NFT и лудата 2021 година, в която Crypto цените скочиха до небето. Тя дори получи известно внимание от самия Елон Мъск. Понастоящем SHIB се търгува на цена от 0,00002141 щатски долара, като пазарната му капитализация е около 11,5 млрд. щатски долара.

С обявяването на въвеждането на „Шибърс“ през 2022 г. токена „Шиба Ину“ навлиза в областта на метавселената. Shiberse ще бъде първото издание за годината за неговата постоянно разширяваща се екосистема. Шитоши Кусама, главният разработчик на SHIB, дразнеше инвеститорите с това развитие в продължение на почти седмица и екипът най-накрая го направи официално.

„Визуализацията на Shiberse е много богата, с детайли във всяка област на изображението. Изображението не е нищо друго освен произведение на красотата, с пищни зелени листа, дървета и скали“.

Оптимизъм в Crypto общността.

Това изявление предизвика вълнение в общността на Шиба Ину и осигури лъч оптимизъм в разгара на пазарните сътресения. Социалните медии са залети с постове за последната актуализация на SHIB и как предстоящата метавселена ще повлияе на съдбата на токена.

SHIB несъмнено е подготвена за гореща серия през 2022 г., тъй като има планирани множество издания. Мемори-токенът е достигнал критична точка и ще продължи да расте в бъдеще с нови издания.

Shiberse, създадена от Shiba Inu, се предлага на пазара като потапящо преживяване, което позволява на потребителите да избягат в Metaverse. Shiberse разполага и с висококачествени, авангардни визуални ефекти, които ще направят преживяването незабравимо. Допълнителна информация относно Shiberse обаче ще бъде публикувана скоро от екипа на SHIB.

SHIB винаги е била в челните редици на разработките, като се стреми към повече реални приложения. Освен това екипът следва обещанията си и доставя нещата навреме.

Related posts

Защо адвокат Шапиро подкрепя оповестяването на KYC за големите притежатели

admin

Първият европейски борсово търгуван фонд за биткойн ще стартира на фона на засилен институционен интерес

admin

Промяна в цените на криптовалутите на глобалния пазар

admin