NFT

Sheepverse е нововъзникваща NFT колекция

Действието на приключенския роман Sheepverse се развива във вселена, в която хората са изчезнали, а овцете са се превърнали в основен вид. Те обитават руините и останките от човешката цивилизация. Главният герой е Виктор Цвайстейн, изобретател и майстор, който е истинска легенда сред овцете. Той събира екип, който да му помогне в стремежа му да разреши една от най-големите загадки в историята: изчезването на човечеството. По време на пътуването те ще се сблъскат с предизвикателства, пъзели и заровени съкровища. Те трябва да се изправят срещу зли сили, които няма да се спрат пред нищо, за да запазят миналото в тайна.

По-дълготраен е разказът за Овчата страна. В първа глава Виктор и екипът му са отведени на мистериозен остров, където се натъкват на голяма изненада. Космосът и морските дълбини ще бъдат важни теми в следващите глави. Към всяка глава има допълнителна колекция от NFT, която продължава темата.

Членовете на стадото от NFT с овце съставляват актьорския състав на историята. В резултат на това общността на NFT ще окаже влияние върху начина, по който се развива сюжетът. Тя ще вземе участие в действието чрез томболи, мини-игри и пъзели

В Глава 1 има 12 345 различни NFT за овце, 12 222 от които могат да бъдат закупени, а 123 от тях могат да бъдат спечелени в томболи. 239 ръчно нарисувани черти са преобразувани в цифрова форма и комбинирани, за да се създадат отделните овце. Една овца може да има между 4 и 13 от характеристиките, които са разпределени в 13 категории. Фонът, цветът на вълната, устата и очите са задължителни характеристики. Тялото, ръката, татуировката, огърлицата, ушите, аксесоарът за уста, лицето, очилата и покривалото за глава са незадължителни атрибути. Овцете почитат човешката попкултура, към която се отнасят някои от чертите.

Собствениците на овцете ще получат поне 20% от приходите. Останалата част ще бъде използвана за финансиране на Sheepverse и предстоящи инициативи

Related posts

Dao Robotto, нова революционна колекция NFT

admin

Защо MG LAND се появява сред най-продаваните NFT през март 2023 г.?

admin

Някои колекции на NFT просто няма да бъдат спрени от срива

admin