NFT

Токенът na Reddit MOON се покачва с 280%, стартира нова NFT колекция

Токенът на Reddit MOON избухна през първото тримесечие на годината, а криптовалутата, която стои зад дигиталната колекция на социалната медия, може да поскъпне значително, след като екипът обяви стартирането на нов NFT през втората седмица на април.

Токенът на Reddit MOON скочи с 287% през първото тримесечие на 2023 г. и в резултат на това се присъедини към няколко токена за изкуствен интелект и големи данни, които донесоха впечатляващи печалби на притежателите си през 90-дневния период.

Макар че MOON откри годината на 1 януари с търговска цена от 0,0776 USD, валутата достигна тримесечен и годишен връх на цена от 0,378 USD на 18 март, като приключи първото тримесечие на 31 март с доста намалена стойност от 0,3003 USD.

Токенът на Reddit MOON експлодира през първото тримесечие на годината, а криптовалутата, която стои зад дигиталната колекция на социалната медия, може да поскъпне значително, след като екипът обяви стартирането на нов НФТ през втората седмица на април.

Скокът на токените на Reddit отразява възстановяването на пазара

Reddit токенът MOON попада в категорията „metaverse токен“ поради това, че виртуалният свят е тясно свързан със сектора на NFT.

Криптовалутата се възползва от положителните пазарни настроения около метавселената и оптимистичните прогнози, направени от основните анализатори.

Това е причината, поради която освен MOON, токените, които попадат под знака на метавселената, като ApeCoin (APE), Internet Computer (ICP), Stacks (STX), Decentraland (MANA), Theta Network (THETA), Axie Infinity (AXS) и други, са в зелено и продължават да виждат над средните дневни обеми на търговия.

Стартиране на нова колекция

На 11 април Reddit се включи в Twitter, за да обяви старта на своята колекция Gen 3, включваща лимитирани дизайни от над 100 художници.

В рамките на няколко минути ентусиастите на NFFT се стекоха в магазина на Reddit за парче от уникалното дигитално изкуство, което доведе до кратък блокаж на платформата.

Reddit реагира на активността, като увери колекционерите, че „магазинът е отново онлайн (но засега само за iOS и Android)“ и се извини за сътресенията.

Към 12 април има 14 324 притежатели на аватари на Reddit NFT, като над 11 млн. колекционерски аватара могат да се похвалят с пазарна капитализация от 75 млн. долара.

Освен това през последните 24 часа се наблюдава значително нарастване на броя на създадените аватари на Reddit.

Related posts

Hooty Owls е интересен NFT проект

admin

MetaNesia ще представи свое пространство за игри с виртуална реалност

admin

Партньори на Kalos Labs работят по разработване на NFT платформи

admin