Крипто

Qonetum Finance стартира хибридна децентрализирана платформа за финансиране

Фондация Qonetum Finance стартира Post Dex Offerings (PDO) – децентрализиран модел за набиране на средства за съществуващи криптопроекти, който създава хибридно решение за набиране на средства, стратегически залози и алтернативен добив на ликвидност.

Платформата е предназначена да обслужва съществуващи проекти и инвеститори в бичи и мечи пазари, PDO и да осигури нов начин за провеждане на последващи рундове за набиране на средства, които увеличават стойността на токена и ликвидността.

Чрез функция, наречена „Сигурно бъдеще“, инвеститорите имат възможност да изпълняват крипто инвестициите си без пропуски, според компанията.

На настоящия мечи пазар проектите се борят за набиране на средства и бързо свършват. Проектите и големите инвеститори премахват средства от пуловете за ликвидност или продават токени на вече депресирания пазар.

В такава ситуация PDO предлага повишена ликвидност, набира нови средства за крупто операции и помага за изплащането на пари, като по този начин увеличава пазарната стойност на токена и общата блокирана стойност.

Слоят PDO Secure Future позволява на инвеститорите да си осигурят възнаграждение APY от проект, от който се интересуват, без да поемат риск или да губят алтернативни разходи.

Related posts

X (Twitter) получи лиценз за биткойн и криптовалути, но някои потребители са предпазливи

admin

Антикриптографски политики на Hetzner: Събуждане за бъдещето на Етериум

admin

Крипто яснота: Панелът на Камарата на представителите на САЩ одобрява ключови законопроекти

admin