NFT

Puffs World е нова NFT колекция

Първоначално е било замислено Пухчетата да представят гамата от човешки чувства и цветове, които се преливат във всеки човек. Човекът, на когото хрумва идеята, известният художник Хосе Ариас, е роден и израснал в Перу. Пухчетата атакуват NFT пазара и не смята да се отказват скоро. Време е те да заблестят като диамант в светлината на прожекторите.

Пухчетата са нещо повече от смешно изглеждащи анимационни герои с миловидна естетическа идентичност. Те са плод на постоянството, упорития труд и изобретателността на Хосе Ариас през последните три години, през които той преодолява предизвикателството на тендинита в ръцете си, за да гарантира осъществяването на проекта. Заедно с невероятния екип на Web3 Жозе работи за създаването на гостоприемна среда за група хора, които споделят сходни идеали и цели. Да имаш Пуф е подобно на това да притежаваш част от популярната култура.

Светът на Puff ще започне да контролира и гардеробите на притежателите му

Дизайнерите в компанията вече са разработили някои диви идеи за продукти, които нямат търпение да покажат на клиентите. Подгответе се да им бъде напомпано всичко – от дрехите до обзавеждането на дома им. Освен това компанията проучва възможността за разработване на 3D играчки.

Според Хосе Ариас „първата цел на Пухчетата е да внесат щастие в живота на всички, като се започне от най-малките им клиенти. Първоначално организацията обмисля да предостави значителен принос; крайната им цел обаче е да установят дългосрочно партньорство с благотворителна организация, която е фокусирана върху изучаването на детския рак. Ето защо първата им стъпка ще бъде да организират търгове на NFT и да предоставят приходите на организации, които провеждат изследвания на рака при децата.“

Related posts

Grumpy Cats – приятна NFT колекция

admin

Orderinbox пуска свой NFT пазар

admin

Krap Chickens – свеж NFT проект

admin