NFT

Puffs World е нова NFT колекция

Първоначално е било замислено Пухчетата да представят гамата от човешки чувства и цветове, които се преливат във всеки човек. Човекът, на когото хрумва идеята, известният художник Хосе Ариас, е роден и израснал в Перу. Пухчетата атакуват NFT пазара и не смята да се отказват скоро. Време е те да заблестят като диамант в светлината на прожекторите.

Пухчетата са нещо повече от смешно изглеждащи анимационни герои с миловидна естетическа идентичност. Те са плод на постоянството, упорития труд и изобретателността на Хосе Ариас през последните три години, през които той преодолява предизвикателството на тендинита в ръцете си, за да гарантира осъществяването на проекта. Заедно с невероятния екип на Web3 Жозе работи за създаването на гостоприемна среда за група хора, които споделят сходни идеали и цели. Да имаш Пуф е подобно на това да притежаваш част от популярната култура.

Светът на Puff ще започне да контролира и гардеробите на притежателите му

Дизайнерите в компанията вече са разработили някои диви идеи за продукти, които нямат търпение да покажат на клиентите. Подгответе се да им бъде напомпано всичко – от дрехите до обзавеждането на дома им. Освен това компанията проучва възможността за разработване на 3D играчки.

Според Хосе Ариас „първата цел на Пухчетата е да внесат щастие в живота на всички, като се започне от най-малките им клиенти. Първоначално организацията обмисля да предостави значителен принос; крайната им цел обаче е да установят дългосрочно партньорство с благотворителна организация, която е фокусирана върху изучаването на детския рак. Ето защо първата им стъпка ще бъде да организират търгове на NFT и да предоставят приходите на организации, които провеждат изследвания на рака при децата.“

Related posts

Продажбите на New Moonbirds NFT са се покачили почти десеторно

admin

Проектите Izzland ще освежат NFT пространството

admin

Emirates се присъединява към метавселената с NFT на авиокомпанията

admin