NFT

Продажбите на NFTs „Sewer Pass“ на Yuga Labs надхвърлят 70 милиона долара за по-малко от 30 дни

Sewer Pass, нов проект за непаричен токен (NFT), стартиран от Yuga Labs, екипът разработчици, който стои зад Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Bored Ape Kennel Club (BAKC), Otherside for Otherdeed и ApeCoin, надхвърли 70 милиона долара в обем на продажбите за по-малко от 30 дни след старта.

Въпреки че голяма част от продажбите се дължат на успеха на проектите BAYC и MAYC, Yuga Labs изигра добре картите си, като направи NFT изискване в най-новата си блокчейн игра, която се превърна в неразделна част от разширяването на екосистемата на ApeCoin.

За да играете Dookey Dash, се изисква NFT за канализационен пропуск
Когато Dookey Dash, базирана на умения игра за безкрайно бягане, която се оприличава на Temple Run и Subway Surfers, излезе на пазара на 18 януари, Yuga Labs пусна Sewer Pass NFTs като необходимост, която трябва да имате, преди потенциалните играчи да получат право да участват в блокчейн-базираната метаигра.

Sewer Pass NFTs като изискване са подобни на притежателите на BAYC и MAYC, които имат право на ApeCoin (APE) токени, които ще бъдат пуснати в обръщение през юни 2022 г.

Докато притежателите на Bored Ape и Mutant Ape NFT имаха право да поискат безплатни Sewer Pass NFT на 18 януари, много от цифровите колекционерски предмети бяха пуснати на вторичния пазар от притежателите на BAYC и MAYC, които видяха възможност да направят пари в рамките на кратък период.

Това е основната причина, поради която цената на колекционерските предмети се повиши от 2,1568 ETH (приблизително 3 455 долара) на 18 януари до 3,8395 ETH (приблизително 6 321 долара) в късните вечерни часове на 15 февруари в OpenSea.

Related posts

Mecha Cat Crew NFT излизат скоро на пазара

admin

Puffs World е нова NFT колекция

admin

Bitcoin Ordinals NFT губят стил, тъй като продажбите се сриват с 99% от май насам

admin