NFT

Продажбите на New Moonbirds NFT са се покачили почти десеторно

Beeple ще бъде представена в най-новата колекция на Moonbird NFT. Името на Beeple и други артисти доведе до повече от девет (9)-кратен ръст в обема на продажбите на Moonbird NFT на няколко пазара.

Beeple, творческото име на Майк Винкелман, беше посочено от колектива на NFT Proof, екипа разработчици, стоящ зад популярната колекция Moonbirds, като един от артистите, които ще представят в колекцията си, озаглавена Moonbirds: Diamonds Exhibition.

Новината за Beeple и участието на други художници като Terrell Jones и Summer Wagner създадоха нов шум около Moonbirds, чиито 24-часови продажби скочиха с повече от 1000% до около 133 000 долара.

Въпреки че транзакциите, включващи продажби, също нараснаха с 1 000% до 22, броят на собствениците на Moonbird NFT остана непроменен – 6562 души все още държат на своите дигитални произведения на изкуството.

Участието на Beeple в новата колекция Moonbird NFT

Beeple влезе в заглавията на вестниците през март 2021 г. по време на пика на манията по дигиталните колекционерски предмети, когато продаде NFT, наречен Everydays: the First 5000 Days, за 69 млн. долара в Christie’s в Ню Йорк. Дотогава най-високата сума, която е получавал за произведение на принтирано изкуство е била 100 долара.

Пускането на колекцията Moonbird е насрочено за 27 април и ще съвпадне с партито на Beeple’s Everyday в NFT в Ню Йорк, насрочено за тази седмица (от 9 до 15 април).

Официалният представител Moonbirds съобщи в Туитър, че ще има теглене на диамантената изложба на Beeple в Beeple x PROOF NYC.

Асоциацията на Beeple с Moonbirds доведе до присъединяването на някои NFT към топ продажбите на проекта за всички времена

Диамантената изложба е запазена за притежателите на Moonbird, които са заложили своите NFT и са достигнали статус, наречен Диамантено гнездо, и се състои от 10 000 уникални произведения на дигиталното изкуство.

Макар че дигиталните произведения на изкуството не са достъпни за всички, ентусиастите на NFT видяха потенциален скок в цената на колекциите и благодарение на техните дейности по покупко-продажба две Moonbirds се присъединиха към редиците на най-продаваните NFT, свързани с проекта.

Related posts

Ключови разработки и нововъзникващи тенденции в Web3 през изминалата 2023 г.

admin

AOTA е нова обещаваща NFT колекция

admin

Orderinbox пуска свой NFT пазар

admin