Крипто

Потвърдено е, че метавселената SHIB ще стартира през 2023 г.

Shiba Inu потвърди, че проектът ѝ за метавселена SHIB the metaverse ще стартира преди края на годината. Неотдавнашна актуализация потвърди, че разработчиците планират да пуснат виртуалната среда още през декември 2023 г.

SHIB the metaverse е готова за старт

SHIB the metaverse е проектът за метавселена на изключително популярната криптовалута Shiba Inu. Нейната метавселена е един от най-горещо очакваните проекти в криптосферата и бързо се превръща в забележителна в по-широката технологична сфера.

Датата на стартиране на SHIB метавселената беше тема на интензивни спекулации през последните месеци, тъй като информацията се подаваше капково към обществеността. През март Shiba Inu представи първия sneak peek на проекта на фестивала South by Southwest (SXSW), което катапултира интереса на по-високо ниво.

Сега членовете на екипа на разработчиците говориха, за да дадат на развълнуваните играчи точна дата за записване.

„Все пак трябва да се отбележи, че не всички области на метавселената ще бъдат напълно завършени, тъй като проектът е в процес на изпълнение“, добавиха те.

Проектът се разработва с помощта на холивудския екип за специални ефекти The Third Floor (TTF), който първоначално се запознава по време на работата по „Междузвездни войни, епизод III – Отмъщението на ситите“. Сред последните продукции на студиото са Shang-Chi и легендата за десетте пръстена на Marvel, както и пробивният индийски хит RRR.

Голямото завладяване на земята

SHIB the metaverse може все още да не е готова за стартиране, но нейната виртуална земя вече е обект на интерес. SHIB the metaverse ще включва 100 595 парцела земя, когато бъде окончателно изградена. 10 от тези парцели ще бъдат раздадени на 10 късметлии, спечелили в последния конкурс на проекта.

Related posts

Добри криптовалути в които може да инвестирате през 2022

admin

Съветът на ЕС приема нови правила за криптовалутите с цел предотвратяване на прането на пари

admin

Дали стабилната монета е отговорът?

admin