NFT

Pixels – нов интригуващ NFT проект

Целта на Pixels’ NFT е да събере на едно място различни художници от цял свят, които да работят за постигането на общата цел за спасяване на природата и осигуряване на оцеляването на дивия живот навсякъде по света. Като част от усилията на компанията да бъде по-благотворителна, те са решили да отделят десет процента от общата стойност от създаването на всяка колекция за организации за опазване на дивата природа и проекти за опазване на природата.

„Първата от шестте колекции на Pixel$ NFT ще бъде пусната скоро в NFT пазара. Въпреки че защитата на застрашените видове е основната причина за стартирането на тази инициатива, ние също така се ангажираме да осигурим стойност за нашите инвеститори. За тази цел ще стартираме играта „Играй, за да спечелиш“, в която приходите от играта ще бъдат разпределени поравно между инвеститорите и ще бъдат използвани за подпомагане на опазването на околната среда.“

Бизнесът вече е подготвил за изпращане 5 NFT колекции, като с всяка от тези колекции ще бъдат разпределени 8888 NFT . Въпреки че изготвянето на колекциите и тяхното пускане е трудоемък процес, той е свързан по някакъв начин с планираната P2E игра. Това ще помогне за набирането на средства за усилията за опазване на животните.

Инвеститорите, които имат минимум 5 NFT, ще могат да се възползват от раздаването, докато притежателите на 2 NFT от предишната колекция ще получат бял списък за следващата колекция
Белият списък за легендарната колекция ще се появи за притежателите, които имат по един NFT от всяка колекция с обща стойност, която е по-голяма от минималната цена на NFT от легендарната колекция.

За всяка колекция екипът ще направи предложение на притежателя на най-редкия NFT от тази колекция да изкупи обратно неговия предмет за сумата от 5000 долара. А след това ще се отблагодари на общността още веднъж под формата на подаръци за всеки, който притежава три NFT, като проведе лотария или направи подаръка достъпен за всички чрез провеждане на аукционен прозорец.

Related posts

SCA е чисто нова NFT колекция

admin

Две компании се обединяват, за да осигурят по-голяма сигурност на NFT пазара

admin

Pezuki – нововъзникващ NFT проект

admin