NFT

Pezuki – нововъзникващ NFT проект

Pazuki са 8200 символа, които са генерирани чрез единствен по рода си генеративен процес и впоследствие са регистрирани в блокчейна на Polygon. Интелигентният договор, който управлява собствеността върху токените NFT, е стандартен ERC-721, който може да се използва с всяка борса или услуга, съвместима с мрежата. На потребителите се предоставя правото на собственост върху техните NFT, както и търговските права за използване на техните продукти. “ Единственото ограничение е въображението на човека.“

Pezuki Town не е представен само като колекция от 8200 хуманоидни NFT жаби; по-скоро той служи като отправна точка за поредица от предстоящи уникални динамики. Притежателите на жетони ще помогнат за съавторството на Pezuki Town, като внесат своите мисли и идеи, докато нуждите, желанията, надеждите, мечтите и целите на героите ще помогнат проекта да се насочи в правилната посока.

NFT колекцията на Pezuki Town представя статуса и репутацията на общността в сферата на криптографията и метаверигите

Организацията инвестира не само в инициативи, които са многообещаващи, но и в себе си и в общността, която са формирали заедно, като съвместно откриват, изучават и обсъждат въпроси, които ще им помогнат да станат по-добри и да се възползват максимално от тези нови перспективи в сектора.

Related posts

Krap Chickens – свеж NFT проект

admin

Защо MG LAND се появява сред най-продаваните NFT през март 2023 г.?

admin

Ключови разработки и нововъзникващи тенденции в Web3 през изминалата 2023 г.

admin