Мета

Партньори на Zero10 за мода в метавселената

Платформата за мода с добавена реалност Zero10 обяви ново партньорство с филмовата продуцентска компания Crosby Studios. В рамките на това споразумение двете компании ще работят заедно за разработването на идея за изскачащ магазин, който съчетава реално и дигитално пазаруване.

Crosby Studios отговаря за интериорния дизайн на магазина. Той ще бъде разположен в квартал Сохо в Ню Йорк. В магазина ще бъде изложена виртуална колекция от пет части, която ще може да бъде закупена на място.

В колекцията са включени артикули като кариран костюм, светла риза, пикселна леопардова качулка, изчезващи панталони и панталони за видеоигри. Освен това стиловете включват характерния за Crosby Studios принт на видеоигри от 90-те години.

Купувачите ще имат възможност да пробват дрехи, които са налични само в цифров вид в рамките на концептуалното пространство, като използват патентованата технология за добавена реалност, разработена от Zero10

Самото търговско пространство е създадено, за да насърчи участието на клиентите, и разполага с футуристични пробни, бар за чай с балончета и обща зона за срещи.

За да пробват артикули, гостите ще трябва да сканират QR кодове. Това ще ги отведе до приложението на Zero10, където ще могат да се снимат, носейки продуктите, или да ги облекат в реално време.

В приложението потребителите ще могат да пробват и запазват виртуална версия на три различни стоки безплатно. За една стока обаче потребителите ще трябва да направят покупка, преди да могат да я пробват, а друга ще бъде достъпна като част от лимитирана колекция от NFT.

Между 7 и 18 септември изскачащият магазин ще бъде отворен, като през този период колекцията ще се продава само в магазина. Въпреки това след затварянето на обекта външният вид ще бъде достъпен за закупуване чрез мобилното приложение на Zero10.

Related posts

Банката купува земя в Metaverse, за да установи присъствието си

admin

Decentraland се регистрира за седмицата на изкуството в метавселената

admin

Meta се стреми да повиши своите пълномощия за игри в метавселената

admin