NFT Технологии

Партньори на Kalos Labs работят по разработване на NFT платформи

Kalos Labs, компания, която разработва персонализирани платформи, портфолиа и други преживявания в метавселената, обяви днес първото си активиране на мост web3 с Axiom Space, лидер в областта на човешките космически полети и пилотираната космическа инфраструктура, за създаване на нова колекция NFT. Kalos съдейства на Axiom при разработването на колекцията им с художника Майкъл Каган, който създаде NFT „Spacewalker“ в добавена реалност като част от взаимоотношенията. Тази НФТ е една от няколкото, които ще бъдат изсечени от космоса в близко бъдеще и скоро ще се предлагат на пазара за НФТ на Axiom.

Шари Глейзър, главен изпълнителен директор на Kalos Labs, коментира съобщението, като заяви: „Първото сътрудничество на Kalos между Axiom и Майкъл Каган е сбъдната мечта. Знаем, че тази продажба на NFT ще бъде първата от многото вълнуващи версии за Axiom и за нас е удоволствие да осигурим подкрепата, от която се нуждаят, за да осъществят целите си, с красотата на 3D астронавтите, съчетана с вълнението от космическите пътувания. Искахме да направим тези НФТ възможно най-достъпни за възможно най-много хора, така че можете да ги купите както с фиат, така и с криптовалута.“

Калос събра екипа на Axiom с художника Майкъл Каган, за да създадат специални експонати на Axiom като AR Spacewalker на Каган. На специално създадения пазар на NFT на Axiom ще бъде представена широка гама от дигитални произведения на изкуството, създадени от астронавти и художници. Притежателите на колекцията NFT на Axiom ще получат специални услуги в зависимост от закупените от тях NFT, включително ексклузивен достъп до преживявания, посветени на космическите пътешествия на Axiom, както и тайно надникване в предстоящи събития и издания.

Това необичайно сътрудничество стана възможно благодарение на патентованата технология на Kalos Labs, която действа като мост, за да помогне на фирми като Axiom да направят първоначалното си навлизане в сферата на web3.

„Развълнувани сме да представим официалните НФТ на Axiom Space в света на космоса. Нашата цел е да превърнем пътуването в космоса в реалност за повече хора и считаме колекцията от NFT, по която работим с Kalos Labs, за първа стъпка към тази цел“, заяви главният директор по приходите на Axiom Space Теджпаул Бхатия.

 

Related posts

Комисията по ценните книжа и фондовите борси заявява, че NFT, продавани от Impact Theory, са „ценни книжа“ в знаково дело

admin

Whales Club е нова NFT общност

admin

SCA е чисто нова NFT колекция

admin