NFT

Otherdeed NFTs се покачва значително преди ‘Second Trip Launch’

Месечните продажби на незаменимите токени (NFT) Otherdeed от Otherdeed Metaverse надхвърлиха 50 млн. долара за първи път от май 2022 г. и в крайна сметка достигнаха приблизително 53 млн. долара.

Тествайки подобна метрика, Otherdeed NFTs достигнаха втората си най-висока месечна продажба, откакто се присъединиха към редиците на дигиталните колекционерски монети през петия месец на 2022 г.

Като ключ за придобиване на земя в Otherdeed Metaverse, NFT на Otherdeed са сред десетте (10) най-продавани цифрови колекционерски предмети на всички времена с общи продажби от над 1 милиард долара.

Продажбите на дигитални изкуства през първия им официален месец бяха бързи, тъй като активността на купувачите и продавачите доведе до срив на блокчейна на Етериум, в който се намират Otherdeed NFTs.

През май 2022 г. Otherdeed NFTs генерираха около 935 млн. долара от дейността на 21 554 и 17 458 уникални купувачи и продавачи съответно.

С общия брой трансакции, които се покачиха над 44 000, средната стойност на продажбата достигна 21 554 долара и това остава най-високата ѝ месечна стойност за всички времена.

Уникалните купувачи последваха месечните продажби като вторият исторически връх

Макар че много нови участници в индустрията на NFT може да не поставят голям акцент върху уникалните купувачи, те играят голяма роля, за да се знае броят на новите дигитални колекционери, които се интересуват от даден проект.

След като през първия месец от съществуването на проекта повече от 20 000 нови купувачи изхарчиха милиони долари, за да се сдобият с части от NFT, уникалните купувачи паднаха под 4000 до февруари 2023 г., когато 4377 нови любители на проекта наляха повече ликвидност в частта от проекта на Yuga Labs, която сега струва милиарди долари.

Yuga Labs, създателите на проекта, продължават да влизат в заглавията на вестниците с нови NFT проекти като част от разширяването на своята екосистема.

На 22 декември Метавселената на Otherside обяви в кратко видео в Twitter, че „Otherside се събужда“ и следващата фаза на проекта под формата на Otherside Second Trip ще бъде стартирана в края на март 2023 г.

Докато „Първото пътуване“ включваше игра в метавселената, която беше достъпна за собствениците на парцели в Otherside, второто ще включва нови среди и актуализирани механики.

Много експерти по NFT смятат, че бързането за получаване на Otherdeeds, които могат да се използват като основа за потенциални аероплани, точно както притежателите на Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC) се възползваха от NFT Otherdeed поради това, че са собственици на Bored Ape и Mutant Apes, обяснява скока в месечните продажби.

Otherdeed увеличи преднината си пред другите проекти благодарение на скока от февруари 2023 г.

След като беше заплашен от Топ шотовете на Националната баскетболна асоциация (НБА) на Flow blockchain, Otherdeed разшири разликата между двете най-популярни NFT.

Той генерира повече продажби от други колекции като Azuki, CloneX и Moonbirds и продължава да прави стъпки, за да намали разликата с Art Blocks, MAYC, CryptoPunks, BAYC и Axie Infinity.

Related posts

Мета съкращава 10 000 служители и NFT, годината на ефективност продължава

admin

Клубът на разбитите сърца е нов NFT проект

admin

Продажбите на BAYC потъват с повече от 500 милиона долара през първото тримесечие

admin