NFT

Orderinbox пуска свой NFT пазар

Orderinbox, социалният пазар на NFT за метавселената, вече е отворен за обществеността. С толкова много пазари, които се борят за тази очарователна нова област, Orderinbox се откроява като платформа за 1/1 артисти и бизнеси, които искат да навлязат в метавселената без объркващ жаргон или бариери.

За разлика от всеки друг пазар на NFT, Orderinbox включва социален компонент. Творците могат да използват сайта, за да увеличават своите бази от фенове, да проучват възможностите за сътрудничество и да развиват силни партньорски взаимоотношения. Orderinbox SNFXTM, който разчита на вградени интелигентни мрежови ефекти, осигурява на създателите по-добра видимост за техните цифрови продукти. Благодарение на тези вградени възможности всеки SNFT дава нова възможност за увеличаване на мрежата на твореца.

Платформата показва куриран от общността пазар и персонализиран, но безпристрастен, хронологичен социален канал, който осигурява видимост на всички потребители
През последните няколко седмици Orderinbox е включил в белия списък няколкостотин клиенти от цял свят, които да изпробват нещата, като много от тях са напълно нови за NFT. По време на периода на белия списък създателите разказваха как простотата на платформата им е позволила бързо да се присъединят и да започнат да продават. Благодарение на помощта на общността те успяха да изковат и продадат първите си NFT – някои от тях в рамките на няколко минути след включването им в списъка. Участващите създатели наблюдаваха увеличение на продажбите и добро взаимодействие с членовете на общността, което екипът на Orderinbox се надява да запази с разрастването на сайта.

„Нашата цел с Orderinbox беше да намалим бариерата за навлизане на заинтересовани от NFT производители и компании. Искахме също така да улесним ангажирането на лица, които вече са се утвърдили в пространството, с техните общности „Догу Таскиран, главен изпълнителен директор на Orderinbox, заявява: „Нашата дългосрочна цел е да предоставим на хората собственост върху платформата чрез пътна карта, която включва функции, които представят, компенсират и възнаграждават създателите, допринесли за нейния успех.“

Целта е да се направи метавселената достъпна за широката общественост. Orderinbox осигурява най-доброто в своя клас потребителско изживяване, като се фокусира върху лекотата на използване, позволявайки на създателите да развиват световни общности около своите продукти, използвайки технологии, които вече познават. Orderinbox възнамерява да развива своята платформа в световен мащаб. Целта е да направи създаването и продажбата на NFT лесно и достъпно за всички, които искат да се включат в творческата икономика, независимо от езика или географското местоположение.

През 2021 г. NFT придобиха рязко по-голяма популярност благодарение на продажбата на творба на художника Beeple за 69 млн. долара и на огромния успех на инициативи като Bored Ape Yacht Club и Cryptopunks. Технологията NFT има потенциала да промени индустрии, различни от живописта и графичния дизайн. Благодарение на отличителния си дизайн, който позволява пряко взаимодействие с клиентите и феновете, NFT бързо навлизат в потребителските марки, развлеченията, спорта и редица други области.

Related posts

Продажбите на BAYC потъват с повече от 500 милиона долара през първото тримесечие

admin

Fidelity пуска търговска марка за финансови консултации и NFT пазари в метавселената

admin

Pezuki – нововъзникващ NFT проект

admin