Мета

Ocean Park пуска нова игра за метавселената

В памет на любимата гигантска панда Ан Ан, която почина през юли, Ocean Park си сътрудничи с приложението Adventure in Reality (AiR), за да върне любимата панда „към живот“ в първата игра Metaverse на парка. Смъртта на Ан Ан е голяма загуба за всички, които я познаваха и обичаха.

В играта играчите имат възможност да се превърнат в гледачи на Ан Ан, като изпълняват различни миниигри и задачи, за да печелят сърца и цветя за Ан Ан

Освен това те могат да научат интересни факти за застрашения вид панда и да придобият знания за това как могат да бъдат защитени пандите. Сканирането на QR код, който е показан в зоната „Невероятни азиатски животни“ в Ocean Park, ще отключи специално издание на играта.

Потребителите ще имат възможност да взаимодействат и да играят с Ин Ин, пандата, която живее в Ocean Park, в метавселената. Освен това потребителите могат да печелят награди, като например билети за вход в Ocean Park, като изпълняват задачи, събират карти за играта и повишават нива в предизвикателствата.

Дори ако пандата не е точно вашето нещо, ще се радвате да чуете, че Ocean Park ще пусне и други игри в приложението, базирани на теми като известния Хелоуин фест на атракциона и НФТ с участието на талисманите на парка – Whiskers and Friends. Тези нови игри ще бъдат достъпни в близко бъдеще. Потребителите могат да получат мобилното приложение AiR от App Store или Google Play Store, за да го използват на мобилното си устройство.

Related posts

Армията на САЩ пренасят военното обучение в метавселената с проекта „Триполи“

admin

Etherescan добавя нова функция за съобщения за анонимни потребители: „Blockscan Chat“

admin

Растежът на метавселената може да помогне за намаляване на въглеродните емисии с 23%, твърди проучване

admin