Мета

Ocean Park пуска нова игра за метавселената

В памет на любимата гигантска панда Ан Ан, която почина през юли, Ocean Park си сътрудничи с приложението Adventure in Reality (AiR), за да върне любимата панда „към живот“ в първата игра Metaverse на парка. Смъртта на Ан Ан е голяма загуба за всички, които я познаваха и обичаха.

В играта играчите имат възможност да се превърнат в гледачи на Ан Ан, като изпълняват различни миниигри и задачи, за да печелят сърца и цветя за Ан Ан

Освен това те могат да научат интересни факти за застрашения вид панда и да придобият знания за това как могат да бъдат защитени пандите. Сканирането на QR код, който е показан в зоната „Невероятни азиатски животни“ в Ocean Park, ще отключи специално издание на играта.

Потребителите ще имат възможност да взаимодействат и да играят с Ин Ин, пандата, която живее в Ocean Park, в метавселената. Освен това потребителите могат да печелят награди, като например билети за вход в Ocean Park, като изпълняват задачи, събират карти за играта и повишават нива в предизвикателствата.

Дори ако пандата не е точно вашето нещо, ще се радвате да чуете, че Ocean Park ще пусне и други игри в приложението, базирани на теми като известния Хелоуин фест на атракциона и НФТ с участието на талисманите на парка – Whiskers and Friends. Тези нови игри ще бъдат достъпни в близко бъдеще. Потребителите могат да получат мобилното приложение AiR от App Store или Google Play Store, за да го използват на мобилното си устройство.

Related posts

Nvidia разкрива нови разработки в областта на метавселената

admin

Марк Зукърбърг не е забравил метавселената

admin

„Китайският Google“ Baidu планира разширяване на изкуствения интелект и метавселената

admin