NFT

Някои колекции на NFT просто няма да бъдат спрени от срива

Респектиращата и винаги надеждна компания DappRadar наскоро написа, че секторът на NFT се съпротивлява на класически приетия крипто зимен период, който започна миналия месец. Популярни колекции от сини чипове като CryptoPunks, Meebits и RTFKT, както и CloneX Mintvial, изглежда непобедимо се противопоставят на спада в ценообразуването и можем да наблюдаваме значителни ръстове на цените на пода до 50% през изминалата седмица. Данните са достъпни за обществеността в новоизготвения доклад Flash Dapp Report за юни 2022 г., който беше публикуван веднага след началото на свободното падане на всички криптовалути и NFT през последното тримесечие.

В доклада се разкриват отчети, които изглежда показват, че NFT ще се завърнат значително. NFT представляват голяма стойност за определени инвеститори поради способността им да държат богатството в един вид статично състояние въз основа на стойността на общността. Наистина, криптовалутите са в състояние на спад от края на миналата година, но сините чипове NFT се превърнаха в културен феномен, все повече купувачи подпомогнаха стойността на тяхната полезност като активи.

Например, CryptoPunks отбеляза почти 100 сделки през уикенда, след като се бореше да постигне 15 сделки през предходната седмица.

Тъй като показателите за търговия са се увеличили през последните няколко дни, според този доклад на Dapp, подовите цени в щатски долари на няколко изключително популярни и ценни колекции от NFT са се увеличили значително. Някои проекти като BAYC, RTFKT – CloneX Mintvial, CryptoPunks, Meebits, Doodles и няколко други, се радват на увеличение на подовите си цени с до 20% през последните няколко седмици.

Според докладите на Google Trends, които подкрепят тези данни, NFT сега са по-популярни като цяло в сравнение с другите продукти на криптопазара. Криптовалутите продължават да се сриват, без да се вижда краят им, а пълната степен на този пазарен обрат няма да разберем до края на годината, колкото и да е вероятно.

Related posts

Токенът na Reddit MOON се покачва с 280%, стартира нова NFT колекция

admin

Clupos разработва ново пространство за игри

admin

Създателят на Mutant Ape Planet NFT Орелиен Мишел е арестуван

admin