Крипто

Някои Crypto валути и NFT се надигат, въпреки идването на зимата

Напоследък се наблюдава не толкова забележим спад в рентабилността на криптовалутите и NFT-tata. Въпреки това има някои добри новини, които циркулират около темата. По-конкретно, един вид НФТ, наречен генеративен НФТ, изглежда се е опазил от най-лошото от измръзването, обхванало целия пазар. В тази статия ще разгледаме кой криптовалути са запазили стойността си и ще опишем същността на генеративните NFT и как те всъщност са се предпазили от спада.

През последните няколко седмици продажбите на „генеративно изкуство“ скочиха до небето, а няколко известни колекции отбелязаха още по-голям пробив, отколкото се радваха преди. Важен фактор за неотдавнашното покачване на продажбите на някои от тези колекции беше Anticyclone на Уилям Мапан, която първоначално се котираше на 0,75 ETH, когато беше разкрита на платформата Art Blocks на 29 април.

Най-ниската цена за едно от 800-те генеративни произведения на изкуството NFT постоянно се повишаваше през месец юни, а най-ниските артефакти сега се оценяват на 5,4 ETH на вторичния пазар. По отношение на доларите, минималната цена се е повишила от около 2100 долара до 5800 долара.

От криптовалутите 2-та водещи бехемота Etherium i BTC, са запазили голяма част от стойността си, въпреки масовия спад с идването на зимата.

Related posts

IRS нарушава мълчанието: Наградите за крипто залози вече подлежат на облагане с данък върху доходите

admin

Какво е бъдещето на криптовалутите?

admin

2 криптовалути, които ще избухнат през 2022 г.

admin