NFT

NFT-то на Тръмп дигитална карта за търговия губи стойност от 7 милиона

През януари 2023 г. незаменимите токени (NFT) на Trump Digital Trading Card се сринаха, след като генерираха продажби за около 2,6 млн. долара.

За проект, изграден около едно от най-разпознаваемите имена по света, статистиката беше определена като огромно разочарование от много анализатори на индустрията, след като падна със 73% под крайъгълния камък от 9,9 млн. долара през декември 2022 г.

В резултат на това NFT на Тръмп, подобно на други цифрови колекционерски изделия, не успяха да запазят динамиката на продажбите си и в доларово изражение спаднаха с около 7,3 млн. долара.

Общ брой транзакции

Броят на транзакциите, в които участва даден NFT, е от голямо значение за определяне на неговия обем на търговия. През последния месец на годината дигиталните карти за търговия на Тръмп се радваха на огромно търсене, което се увенча с 29 205 трансакции.

Общият брой на транзакциите за NFT възлезе на 5 626 през януари 2023 г., което е по-малко от 5 пъти повече от общия брой транзакции от декември, когато активните собственици бяха 19 156 в сравнение с 2 751 през януари.

Еталонната цена на NFT-то е скочила

Въпреки спада в кумулативния месечен обем на продажбите, минималната цена на NFT се е повишила значително, като се е движила от 0,0785 ETH (около 117 USD) на 15 декември до 0,64 ETH (около 951 USD) на най-големия пазар на NFT OpenSea, по данни от пресата на 13 февруари.

Ето защо средната стойност на продажбата скочи от 38% през декемврийските 340,03 долара до 469,2 долара през януари.

Понастоящем NFT-то на Тръмп се нарежда под 400-но място в класацията за продажби за всички времена

Поради намаляването на месечния обем на търговията, NFT на Тръмп изостават значително от основните колекции като Bored Ape Yacht Club (BAYC), Axie Infinity, Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Otherside for Otherdeed, Moonbirds и NBA Top Shots.

Related posts

Grumpy Cats – приятна NFT колекция

admin

Stone Pets е нов вълнуващ NFT проект

admin

Xoomojis е предстояща NFT колекция

admin