Крипто

Нашите три избора за тази крипто зима: Pugglit Inu, BNB и Uniswap!

Pugglit Inu (PUGT) – Небето е границата
Pugglit Inu (PUGT) се посочва като един от най-забележителните проекти за мемори монети през този период. Тази екосистема, която е предпочитана за дългосрочни инвестиции, планира цялостна маркетингова кампания за разширяване на своята общност. С тази маркетингова кампания, в която активно ще се използват социалните медии, се очаква аудиторията да се разшири, а проектът да се разрасне.

БНБ – безопасно място
БНБ (BNB) е криптовалута, създадена от компанията Binance. Тя се използваше, за да работи върху блокчейна на Етериум, но се премести в интелигентната верига на Binance. Основното предназначение на монетата е да се използва като метод за плащане в платформата Binance.

През 2022 г. БНБ преживя мечи пазар заедно с останалата част от криптовалутната индустрия. Оттогава монетата бавно се възстановява и БНБ е силен избор за инвестиция. БНБ демонстрира, че нейната солидна и надеждна инфраструктура заслужава да бъде в първата десетка на пазарите на монети.

Uniswap (UNI) – най-добрата монета за обмен на DeFi?
Uniswap (UNI) е криптовалута, която е увеличила стойността си 150 пъти от създаването си през 2021 г. Uniswap (UNI), която осигурява децентрализиран обмен на активи като платформа DeFi, осигурява трансакции без посредници. Благодарение на трансакциите, които се осъществяват изключително с интелигентни договори, потребителите не губят време в чакане на одобрение от център или администратор.

Uniswap (UNI), служещ като борса за криптовалути, е един от първите проекти, появили се в тази област. Проектите, които са първи на пазарите на криптопари, винаги привличат широк кръг от внимание. По тази причина проектът Uniswap (UNI) също привлече голям интерес и увеличи стойността си с 15000%. Местната валута на проекта, наречена UNI, се използва като управленски токен в рамките на екосистемата. За да имат право да гласуват в рамките на проекта, потребителите трябва да притежават токени UNI.

Related posts

Две криптовалути в които си заслужава да инвестирате

admin

Blockchain Economy Istanbul Summit – топ Crypto събитие на годината

admin

Криптовалутите и какво трябва да знаем за тях

admin