NFT

Nakamigos оглавява класациите на NFT след 10 милиона долара седмични продажби

По време на Великденската седмица Nakamigos non-fungible tokens (NFTs) отбеляза продажби над средното ниво и надмина много основни дигитални колекции, като стана проектът с най-много продажби от 3 до 9 април.

NFT от колекцията отбелязаха повече от 30% ръст на продажбите през Великденската седмица, което доведе до обем от приблизително 10 млн. долара за периода, показват данни от агрегатора на данни за NFT CryptoSlam.

NFT от Nakamigos постигнаха това, въпреки че броят на уникалните купувачи спадна с над 38% до 3737, а продажбите също намаляха с над 35% до 4002. Броят на общите трансакции в рамките на периода се понижи с 26% до малко над 7000.

Въпреки тези показатели, сравнително по-високите средни дневни стойности на продажбите доведоха до положителен резултат за състоянието на колекцията и я накараха да заеме позиция, която обикновено се заема от така наречените мейнстрийм проекти на NFT.

Невероятен лидер в лигата на NFT

Nakamigos е проектиран от HiFo Labs, но този екип няма същия авторитет в сектора на NFT като Yuga Labs, екипът разработчици, който стои зад най-продаваните проекти на NFT като Bored Ape Yacht Club (BAYC), Otherdeed from the Otherside Metaverse и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

Въпреки че са част от първите десет (10) NFT колекции по обем на продажбите за всички времена, трите проекта, подкрепени от Yuga Labs, не успяха да надминат обема на продажбите на Nakamigos в рамките на периода.

По време на Великденската седмица Otherdeed – който е на шесто място в класацията за всички времена – генерира продажби за 7,32 млн. долара. NFT на BAYC и MAYC също донесоха продажби от съответно около 7 млн. и 4 млн. долара с по-малък брой купувачи, продажби и трансакции в сравнение с Nakamigos.

Възходът на по-малко известните NFT проекти

Възходът на Nakamigos изненада и впечатли много ентусиасти на NFT. Но други сравнително нови проекти продължават да набират популярност в революцията на дигиталното изкуство.

Чудесен пример за това са MG LAND NFTs – дигитално изкуство, което представлява собственост върху виртуална земя в онлайн света на MegaCryptoPolis (MCP).

До края на март, когато обемът на продажбите се успокои, за да може да се направи подходящ анализ на показателите от първото тримесечие на 2023 г., MG LAND изоставаше по месечен обем на продажбите само от Otherdeed, CryptoPunks и BAYC.

MAYC, Sorare, DeGods, HV-MTL, NBA Top Shots, Meebits, VeeFriends, Moonbirds, Azuki, Axie Infinity, The Sandbox и CloneX бяха зад MG LAND в NFT йерархията.

Related posts

ShibAcademy е уникална 3D NFT колекция

admin

Министерството на финансите на Обединеното кралство се отказва от подкрепяния от правителството NFT проект

admin

Клубът на разбитите сърца е нов NFT проект

admin