Крипто

MundoCrypto планира рекордно събитие на Web3

Най-голямото събитие за виртуална реалност в света се организира от MundoCrypto, най-добрата академия за обучение по биткойн в испаноговорящите страни, като в същото време те представят и собствена метавселена. На 27 август 2022 г. в центъра WiZink в Мадрид 7500 посетители ще се опитат да счупят световен рекорд в категорията VR, като същевременно ще създадат и нова категория за световен рекорд, включваща Crypto и Metaverse.

Понастоящем 1867 души държат световния рекорд на Гинес за „най-много хора, използващи едновременно дисплеи за виртуална реалност“.

Книгата на рекордите на Гинес изпраща 15 представители, които да удостоверят точния брой на посетителите, облекли брандираните VR слушалки на MundoCrypto, за да потвърдят опита на MundoCrypto да счупи нов световен рекорд в тази категория, като същевременно добави и елемента Metaverse (който не съществуваше през 2017 г.). VR хедсета, който има тапи за уши за потапяне, ще се носи от смартфоните на посетителите.

Събитието ще бъде продуцирано от Мани Тавани, основател и главен изпълнителен директор на MundoCrypto, и ще бъде съвместно водено от Кристина Педроче и Хорхе Фернандес. То ще започне в 17:00 ч. централноевропейско време на 27 август и ще продължи до полунощ. Цялото седемчасово събитие ще бъде излъчвано по интернет на английски и испански език в повече от 100 държави.

По време на това събитие MundoCrypto ще представи моделите Learn-to-Earn и Proof-of-Community като два нови стълба на проекта си и ще представи своята Metaverse като новата тренировъчна база за Web3 общността. Основната цел на събитието е да насърчи образованието в областта на Web3 и да предостави най-актуалната информация за новините и тенденциите в индустрията, заедно с водещи компании и експерти от бранша. С идеята за широко приемане MundoCrypto се надява да демократизира достъпа до образование, да насърчи финансовата свобода чрез Crypto и да доближи света на Web3 до всеки, който се интересува.

Related posts

Криптовалутите, свързани с изкуствен интелект, преминават през меча седмица, докато общият пазар се понижава

admin

Мрежата на PI се срива тежко след противоречиво включване в борсата

admin

Бърнърс-Лий предвижда помощ от изкуствен интелект за всички, упреква криптовалутите

admin