Крипто

Мрежата на PI се срива тежко след противоречиво включване в борсата

PI Network се срива тежко, след като е вписана в Houbi Global по-рано тази седмица. На 29 декември Houbi направи съобщение за листването на PI Network на своята борса. Представители на PI Network предупредиха Houbi и други борси, че тяхното вписване е „неоторизирано“.

Въпреки незабавното изявление на PI Network, включването на монетата в списъка на Houbi доведе до скок на цената до над 300 USD. CoinMarketCap (CMC) и Coingecko предупредиха за листването на PI, като на страницата на токена заявиха, че „главната мрежа все още не е стартирана“.

Цената се повиши и се срина силно

След като беше включена в списъка на Houbi, цената на PI Coin скочи до 345 USD за монета. Според Coingecko обаче в момента тя се търгува за 98,60 USD, което означава, че вече е загубила 71,6%. От 30 декември до 4 януари PI Coin губи средно по 18,34% на ден. На кумулативна основа PI Coin загуби общо 84,28% през този период.

Изненадващо, PI Coin се опита да се възстанови в сряда, след като спечели 29,74% в Houbi и достигна 165 USD за монета. Сривът обаче продължи и в четвъртък, а PI Coin намаля до 24-часово дъно от 92 USD.

Други борси последваха Houbi

Както BitMart, така и Biconomy последваха Houbi, борсата на 15-то място в класацията, при листването на PI Coin.

Цената на PI Coin на Biconomy обаче се различава от тази на Houbi и BitMart, което е интересно. По същото време PI Coin се търгуваше за 98,60 USD на Houbi, 3,99 USD на Biconomy и 6,49 USD на XT.com.

Related posts

Shiba Inu Crypto прави пробив в метавселената

admin

Основателят на OpenAI все още иска вашето внимание за валутата Worldcoin

admin

Крипто токените, базирани на изкуствен интелект, отбелязват 7-дневен скок

admin