NFT

Мислили ли сте напоследък за обхвата на NFT?

Създавайки динамично портфолио, с каквато и да е дълбочина, съставено от всякакви активи или умения, трябва да признаете няколко неща за универсалността на комуникацията. Това не е по-малко валидно за NFT, дори във време, когато изглежда, че те намаляват. Интересът към NFT съвсем не е намалял, въпреки че изглежда, че са се появили няколко критици повече от обикновено. Във всеки случай съставянето на приличен портфейл от NFT със сигурност включва няколко умения, които всеки надежден инвеститор вече трябва да познава. Все пак има няколко трика и съвета, които трябва да се имат предвид.

Очевидно е, че както при всеки друг вид актив, не всички NFT (или колекции като цяло) са еднакви. има няколко неща, които трябва да се имат предвид, когато се разглежда потенциалът на дадена колекция. Първо, какво искате да добавите към портфолиото си? Опитвате ли се да спечелите бързи пари? Дали сте добросъвестен или амбициозен колекционер, който просто искрено иска да събира изкуство и може би да търгува малко?

Искате ли да диверсифицирате портфейла си, защото искате да сте следващото голямо нещо в NFT? Решете какви са вашите краткосрочни и дългосрочни цели и придайте висока стойност на NFT, които отговарят на тези цели.

По-голямата част от това е свързана с личния вкус и устойчивостта на ликвидната стойност във времето. В OpenSea всеки може да разгледа света на NFT, събран според текущата пазарна стойност. Тази стойност се определя от сумата в долари, която се харчи и която е била похарчена за колекцията. Тези колебания обаче могат да се превърнат в статично представяне на NFT поради начина, по който функционира тази икономика. В края на краищата инвеститорът ще трябва да реши какво иска да прави със своите NFT и дали да инвестира или реинвестира финансите си в тях.

Related posts

Защо MG LAND се появява сред най-продаваните NFT през март 2023 г.?

admin

SCA е чисто нова NFT колекция

admin

Yakuza NFT излизат скоро на пазара

admin