Мета

Метавселенски токени нарастват на фона на заявката за търговска марка на FIFA

FIFA, международният управляващ орган на футбола, направи значителна крачка към възприемането на новите технологии, като подаде редица търговски марки, свързани с метавселената.

Този ход показва намерението на FIFA да използва потенциала на виртуалната реалност (VR) и свързаните с нея технологии, включително нефундабилните токени (NFT). Новината идва на фона на силни възходящи ценови действия за редица токени от метавселената.

ФИФА се насочва към метавселената

Управляващият орган на футбола FIFA е подал 9 търговски марки, обхващащи различни аспекти на метавселената, включително игри, виртуално облекло и развлекателни услуги. С осигуряването на тези търговски марки ФИФА предявява претенции към виртуалното пространство, което предполага възможност за по-нататъшно развитие в бъдеще.

Сега FIFA е добре позиционирана с търговски марки, обхващащи виртуални стадиони, потапящи футболни преживявания, аватари на играчи и цифрови колекционерски предмети.

Скок на токените в метавселената

Обявяването на търговските марки на FIFA за метавселена съвпада със силно възходящо ценово действие за редица метавселенски токени, което предполага положителен ефект върху пазара. Metaverse токените представляват цифрови активи, които дават възможност на потребителите да участват и да навигират в метавселената. Според данни от CoinGecko, платформа за проследяване на криптовалути, няколко metaverse токена са отбелязали рязък ръст в цената.

Един такъв токен е Apecoin (APE), чиято цена се е увеличила с 6,00% през последните 24 часа. С циркулиращо предлагане от 370 млн. токена APE и пазарна капитализация от 797 806 479 щатски долара, скокът на Apecoin демонстрира нарастващото търсене на инвестиции, свързани с метавселената.

Internet Computer (ICP) и Stacks (STX) също станаха свидетели на значителни увеличения на цените от 4,4% и 17,62% през последните 24 часа. Тези ценови скокове отразяват положителната реакция на пазара на ангажимента на FIFA към метавселената и потенциалния растеж на индустрията.

Related posts

EON Reality и Axelrod за образование в метавселената

admin

Мета представя ID функция в метавселената си

admin

Новите фотореалистични аватари на Meta показват, че Metaverse е реална

admin