NFT

Метавселената Paradox разкрива залагане на NFT

Метавселената Paradox, най-новата игра от типа „играч-служител“, разработена от Paradox Studios и базирана на блокчейн технология, ще включва поддръжка на NFT залози с помощта на $Para Coin. Залагането на собствени NFT или $PARA Coins ще бъде един от основните начини, по които играчите могат да печелят в контекста на играта.

Играчите ще имат възможност да генерират пасивни доходи, като използват колекцията си от NFT и натрупаните монети $PARA по различни начини

Компанията направи съобщение, че залагането в играта ще работи по начин, аналогичен на този в реалния свят, където вложителите получават лихви върху парите си. В играта обаче наградите ще се предоставят под формата на криптовалута, което дава на играчите повече възможности от тяхна гледна точка.

Играчите имат възможност да заложат всяка сума от своите $PARA, като я заложат като P-Save за период от време, който може да варира от 28 дни до 2888 дни. Вследствие на това залогът на играча ще продължи да натрупва награди всеки ден, а полученото количество ще зависи от продължителността на залога, като тези, които спестяват за по-дълъг период от време, ще получат в резултат на това още повече награди.

Играта също така ще предостави на потребителите възможността да продават своите NFT герои на други играчи, което ще помогне на притежателя на NFT да генерира пасивни приходи за себе си. Възможно е притежателите на NFT да генерират пасивни приходи с разпределение 50/50 на наградите от играта и печалбата, докато не използват своите NFT. Това ще позволи на други да плащат на притежателите, за да използват техния NFT герой, за да печелят, докато играят играта.

Related posts

Stone Squad – нов NFT проект

admin

Японската компания Square Enix продава на търг Symbiogenesis NFTs

admin

Биткойн NFT се покачват, след като колекциите се появяват в топ 10 списък

admin